canlı yayın
---bir-bir-oluyoruz--

---BİR BİR ÖLÜYORUZ--

Sağlık Sen Tokat Şube Başkanı Suat MANTAR, Kovid-19’ la mücadele eden sağlık çalışanları sosyal ve ekonomik yönden ezilirken, birde can kayıpları moral motivasyonu iyice düşürmüştür.

baskan-celebi-birlikte-daha-guclu-oluyoruz

Başkan Çelebi; Birlikte Daha Güçlü Oluyoruz

Pütürgeliler Dernek Başkanı Necati Çelebi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek, birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz dedi ve Merhum Yazar Abdulkadir Duru'nun "Deha Mustafa, Mucize Kemal" yazılı şiirini hediye etti.

tokat-yesil-kucuk-sanayi-sitesinde-neler-oluyor

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi’nde Neler Oluyor?

Tokat ili, Kömeç ve Büyükyıldız Köyleri arasında kalan alanda yapılacağı söylenen Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili gelişmeler sanayi esnafından saklanıyor mu?

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

buyuksehir-belediyesi-ihtiyac-sahiplerine-sifa-oluyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ŞİFA OLUYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından kullanılmayan ihtiyaç fazlası ilaçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Şehrin imarının yanı sıra sosyal hizmet anlayışını her geçen gün genişleten Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi insanların ilaç almalarını kolaylaştırıyor. Malatyalılardan toplanan ilaçlar, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.

malatyada-ilk-kez-duzenlenen-ayak-tenisi-turnuvasi-heyecanli-maclara-sahne-oluyor

MALATYA’DA İLK KEZ DÜZENLENEN AYAK TENİSİ TURNUVASI HEYECANLI MAÇLARA SAHNE OLUYOR

“Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor. Başkan Çınar, Malatya’da ilk kez düzenlenen alan Ayak Tenisi Turnuvasıyla gençlerin farklı yeteneklerini ön plana çıkardıklarını söyledi.

anne-kizlik-soyadi-tarih-oluyor

Anne kızlık soyadı tarih oluyor

Yarın başlayacak yeni dönemde kimlik bilgileri üzerinden doğrulama yapılamayacak. Elektronik kimlik kartları ve pin numaraları işlemlerde kullanılacak. ATM’lerden de bu kartlarla işlem yapılabilecek.

ek-odeme-yok-odeme-oluyor

“Ek ödeme”, “Yok ödeme” Oluyor….

Kamu görevlilerinin fiilen çalıştıkları dönemde bordrolarında var olan “ek ödeme”, emekli maaşı ve ikramiyesinde “yok ödeme” oluyor.

dso-turkiye-dunyaya-ornek-oluyor

DSÖ: 'Türkiye dünyaya örnek oluyor'

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkileri ile Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yetkilileri arasında huzurevleri ve bakım evlerinde alınan COVİD- 19 önlemlerine ilişkin bir video konferans gerçekleştirildi. Toplantıya Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzman Dr. Orhan Koç ve genel müdürlük çalışanları ile Dünya Sağlık Örgütü "Türkiye Sağlık Güvenliği Projesi Koordinatörü" Dr. Irshad Ali Shaikh’ın da aralarında bulunduğu DSÖ yetkilileri katıldı. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, toplantıda yaptığı sunumda huzurevleri ve bakım evlerinde alınan önlemleri paylaştı.

super-ligin-kaderi-belli-oluyor-testlerin-ardindan-tespit-edilecek

Süper Lig'in kaderi belli oluyor! Testlerin ardından tespit edilecek

Koronavirüsü salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig'in kaderi 48 saat içerisinde belli olacak. Bugün ve yarın yapılacak koronavirüsü testlerin ardından ligin yol haritasının tespiti sağlanacak.

malatya-egitim-arastirma-hastanesinde-neler-oluyor

Malatya Eğitim Araştırma Hastanesinde Neler oluyor

Bundan 2 ay öncesi gelen bir ihbar üzerine, gerekli araştırmaları yapan Malatya Cadde haber merkezi, yönetici vasfındaki şahısların alt kademede zor şartlarda çalışan personeli tehditleri ulaştı.

adiyamanlilar-idlibe-merhamet-oluyor-20-tir-dolusu-insani-yardim-yola-cikiyor

Adıyamanlılar İdlib’e Merhamet Oluyor 20 Tır Dolusu İnsani Yardım Yola Çıkıyor

Adıyamanlılar İdlib’e Merhamet Oluyor 20 Tır Dolusu İnsani Yardım Yola Çıkıyor İdlib'te hayatta kalma mücadelesi veren Suriyeliler için başlatılan yardım

yerli-hayvan-irki-yok-oluyor

YERLİ HAYVAN IRKI YOK OLUYOR

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, AKP iktidarı döneminde ithal hayvan ile yerli ırkların azınlığa düştüğünü söyledi. Gürer, Et ve Süt Kurumunun 2018 yılı sektör değerlendirme raporunda 2018 yılında toplamda 1 milyon 460 bin 563 büyükbaş, 426 bin 507 küçükbaş olmak üzere 1 milyon 886 bin 70 baş canlı hayvan ithal edildiğini ve ithalata ödenen toplam dövizin 1 milyon 754 bin 892 dolar olduğunu kaydetti. Türkiye de 2018 yılında damızlık küçükbaş hayvan ithalinde yüzde 347,7 oranında artış meydana geldi. Canlı olarak ithal edilen küçükbaş hayvanların yüzde 56’sı damızlık olmayan hayvanlar olup tamamı Avustralya’dan getirildi. Romanya’dan ise damızlık olarak getirilen hayvan yüzde si %60 oldu. Sığır ithalatında Brezilya (615.858), Uruguay (426.481), Macaristan (75.566) Çekya (75.096), İspanya (51.807), Romanya (51.279), Almanya (26.297), Avustralya (36.487), Slovakya (27.547), İrlanda (24.979), Avusturya (16.360) ve diğer ülkelerden de 33.046 sığır ithal edildi. TÜİK Ocak Haziran 2019 verilerine göre de 303.098 sığır ithal edildi.

yesilyurt-belediyesi-birimler-arasi-voleybol-turnuvasi-cekismeli-maclara-sahne-oluyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘BİRİMLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’ ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLUYOR

“Amacımız; Personeller Arasındaki Birlik ve Beraberliği Güçlendirmek” Yeşilyurt Belediyesi, personellerin birbiriyle kaynaşması, iş stresinden uzaklaşmaları, rekabet içerisinde spor yapmalarını sağlayarak dinç ve zinde olmalarını sağlamak için ‘Birimler arası Voleybol Turnuvası’ düzenledi.

baskan-guder-hayir-carsisi-veren-el-ile-alan-el-arasinda-kopru-oluyor

BAŞKAN GÜDER, HAYIR ÇARŞISI VEREN EL İLE ALAN EL ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR

“Hayır Çarşısı ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığı Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak soğuk kış günlerinde ne kadar çok ihtiyaç sahibi insanımıza ulaşırsak, bu bizi o kadar mutlu eder” dedi.

battalgazi-belediyesi-sosyal-sorumluluk-projeleri-ile-ornek-oluyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ İLE ÖRNEK OLUYOR

Başkan Güder: ‘Çocuklarımız İçin Yapılan Her Projeyi Önemsiyoruz’ Battalgazi Belediyesi’nden ‘Okuldan Havuza Kulaç At’ projesi Battalgazi Belediyesi, ‘Okuldan Havuza Kulaç At’ projesi ile Battalgazi’de bulunan ilk ve ortaokul öğrencilerine yüzme öğretecek. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz ve onlar için yapılan her projeyi bizler çok önemsiyoruz” dedi.

akcadagda-neler-oluyor

AKÇADAĞ'DA NELER OLUYOR

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Muhtarlar dernek Başkanı Eyüp Gönültaş'tan levent vadisine yapılacak hizmetin engellenmesine tepki

universitede-neler-oluyor

ÜNİVERSİTEDE NELER OLUYOR

Üniversite bünyesinde gündemi meşgul eden iddiaları Sayın Rektör Mustafa Şahin’e soruyoruz? Üniversite bünyesinde ki şok iddialar doğru mu?

elazig-belediyesinde-neler-oluyor

ELAZIĞ BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

Elazığ Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hapis cezası ile cezalandırılan birim müdürleri ödüllendirilmeye başladı.

hastanelerimizde-neler-oluyor

HASTANELERİMİZDE NELER OLUYOR?

BAKIŞ GAZETESİNDEN ŞOK ARAŞTIRMA DOSYALARI. HASTANELERİMİZDE NELER OLUYOR...Hekim hatalarından dolayı ölmemesi gereken insanların ölüyor mu? Sakat kalmaması gereken kişiler sakat mı kalıyor?