canlı yayın
baskan-dagdan-malatya-gundem-ozel-gazetesine-hayirli-olsun-ziyareti

Başkan Dağ’dan Malatya Gündem Özel Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinden bulundu. Başkan Dağ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi ve Anadolu Basın Birliği Genel Merkezimizin Onur Konuğu üyesi de olan Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com imtiyaz sahibi Kazım Erayabakan her zaman bizimle beraber olmuş bize yol arkadaşı olmuştur.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

buyuksehir-ziyan-olmasin-sifa-olsun-dedi-5-milyon-600-bin-liralik-ilac-topladi

BÜYÜKŞEHİR ‘ZİYAN OLMASIN ŞİFA OLSUN’ DEDİ, 5 MİLYON 600 BİN LİRALIK İLAÇ TOPLADI!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, ‘Ziyan Olmasın Şifa Olsun’ Kampanyası’nda toplanan 725 bin TL değerindeki ilaçlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İnsani Yardım Vakfı (İHH) teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı binasında gerçekleştirilen teslim törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile birlikte İHH üyeleri katıldı. Daha önceki kampanyalarla birlikte toplamda 5 milyon 600 bin liralık ilaca ulaşılmış oldu.

mhp-lideri-bahceliden-izmir-depremi-sonrasi-gecmis-olsun-mesaji

MHP Lideri Bahçeli'den İzmir depremi sonrası geçmiş olsun mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde depremi sonrası, geçmiş olsun mesajında bulundu. Bahçeli, "Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelineceğine inanıyorum" dedi.

cumhuriyetimizn-97yili-kutlu-olsun-81-ilde-5-adet-cumhuriyet-cinari-fidesi-toprakla-bulusacak

CUMHURİYETİMİZN 97.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLDE 5 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Cumhuriyet'imizin 97. inci yılında ülke geneli 81 ilde gönüllülerimizce, ilkini, 10 yıl önce yaptığımız farklı bir kutlama yapacağız.