AKP
AKP
yesilyurtta-ocak-ile-ekim-aylari-arasinda-75-bin-320-ton-evsel-atik-topland

YEŞİLYURT’TA OCAK İLE EKİM AYLARI ARASINDA 75 BİN 320 TON EVSEL ATIK TOPLAND

“COVİD-19’a Karşı Başlattığımız Hijyen Seferberliğimizin Boyutunu Genişlettik” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik ve İdari İşler Müdürlüğü ekipleri, ‘Temiz bir Çevre ve Sağlıklı Bir Hayat’ için ilçe genelinde 7/24 mesai yaparken, cadde ve sokakların yanı sıra ibadethaneler ve okulların ilaçlanması ve temizliği büyük bir titizlikle yerine getiriliyor. Başkan Çınar, yeni tip koronavirüs başta olmak üzere tüm hastalıklara karşı vatandaşları korumak adına başlattıkları temizlik seferberliğinin boyutunu genişlettiklerini söyledi.

golgeliye-ulku-ocaklarindan-plaket

Gölgeli'ye Ülkü Ocaklarından Plaket

Malatya Ülkü Ocakları il başkanı Bayram Işık Ülkü ocakları il binasında yaptığı açıklamada 'Bugün kutlu dergahımızda,Türk Bankacılık sistemine ve Türk ekonomisine

ulku-ocaklari-genel-baskanligina-ahmet-yigit-yildirim-atandi

Ülkü Ocakları genel başkanlığına Ahmet Yiğit YILDIRIM atandı

Ülkü Ocakları genel başkanlığına Ahmet Yiğit YILDIRIM atandı

ulku-ocaklari-idlipde-savasmaya-haziriz

Ülkü Ocakları idlip'de Savaşmaya hazırız

Erzurum Oltu Ülkü Ocakları Başkanlığı, STK’lar ile birlikte rejim güçlerinin saldırısı sonucunda Şehit olan 33 askerimiz için saygı yürüyüşü düzenledi.

24-ocak-depremi-ve-oneriler-konulu-panel-gerceklestirildi

"24 OCAK DEPREMİ VE ÖNERİLER" KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24 Ocak Depremi ve Önerileri konulu panele Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Belediye Başkanları, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, depremle ilgili sahada çalışma yapan mimarlar ve mühendisler, Hazır beton firmaları, Sigorta Acente temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından deprem konulu programa geçildi.

esenlik-geleneksel-hediye-cekilisi-18-ocakta

Esenlik Geleneksel Hediye Çekilişi 18 Ocak’ta

Esenlik Süper Marketlerin düzenlediği geleneksel hediye kampanyasında 3 adet otomobil ve 144 hediye, çekilişle sahiplerini bulacak. Esenlik Süper Marketlerin düzenlediği geleneksel hediye kampanyasında 3 adet otomobil ve 144 hediye 18 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan programla sahiplerini bulacak.

baskan-mustafa-alucun-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji

BAŞKAN MUSTAFA ALUÇ'UN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Basın toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan en etkili araçlardan biridir.

mim-der-baskani-mustafa-duyar-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Mim-Der Başkanı Mustafa DUYAR 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Duyar mesajında; Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ve özellikle kamuoyunda doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.