canlı yayın
23-nisanda-ataturke-buyuk-saygisizlik-2-kisi-gozaltina-alindi

23 Nisan’da Atatürk’e büyük saygısızlık! 2 kişi gözaltına alındı.

Sosyal Medya üzerinde ATASI belli olmayan Karışık tohumlardan türemiş 2 kişi ATATÜRK'E Hakaretten gözaltına alındı,

malatyada-23-nisan-coskusu

Malatya'da 23 Nisan coşkusu

MALATYA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI GÜRKAN: MİLLET OLMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ YAŞIYORUZ

iyi-parti-isparta-milletvekili-dr-aylin-cesur-23-nisanin-100-yilinda-buyuk-ataturke-sukranla

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR AYLİN CESUR "23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA"

23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA Bugün 23 Nisan 2020. Türkiye Cumhuriyeti’mizin demokratik rejimin teminatı TBMM’mizin kuruluşunun 100. yıldönümü. Çocuklarımız için, milletimiz için, Cumhuriyet’imiz için ve bu günü ruhunda hisseden herkes için çok büyük bir gün.

baskan-samanlinin-23-nisan-cocuk-bayrami-mesaji

Başkan Samanlı'nın 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, Türk milletinin var olma- yokolma mücadelesinde kendi azim ve kararlılığıyla çözüme ulaşmasının, netice almasının en büyük örneklerinden birisidir.

sayin-valimizin-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-kutlama-mesaji

Sayın Valimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıldönümünde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir iftihar ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

kadim-durmaz-ataturkun-ilke-ve-devrimleri-isiginda-nice-100-yillara-nice-23-nisanlara

KADİM DURMAZ; ATATÜRK’ÜN İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA NİCE 100 YILLARA… NİCE 23 NİSANLARA…

CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ TBMM İDARE AMİRİ KADİM DURMAZ’IN TBMM’NİN KURULUŞUNUN 100.YILI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA; 22.04.2020

avsardan-23-nisan-cocuk-bayrami-mesaji

Avşar’dan 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

İş İnsanı ve siyasetçi R.Bülent Avşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda, “Demokrasinin, aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’ncü kuruluş yıldönümünde, tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

baskan-kilictan-23-nisan-kutlamasi

BAŞKAN KILIÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMASI

“83 MİLYON TEK YÜREK BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HAYKIRALIM” “23 NİSAN BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SARSILMAZ İRADESİDİR” Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kılıç, koronavirüs nedeniyle kutlama töreni düzenlenemeyeceği için tüm Oğuzelileri balkonlarını süsleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıl coşkusuna ortak olmaya davet etti.

evde-23-nisan-siir-yarismasina-malatya-ve-farkli-kentlerden-372-eser-gonderildi

“EVDE 23 NİSAN” ŞİİR YARIŞMASINA MALATYA VE FARKLI KENTLERDEN 372 ESER GÖNDERİLDİ

“Çocuklarımızın Vatan ve Bayrak Aşkı, Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediyesinin Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 100 ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Evde 23 Nisan’ Şiir Yarışması yoğun ilgi gördü. Malatya ve farklı kentlerden gönderilen 372 eserin yer aldığı yarışmada, öğrencilerin vatan ve bayrak sevdasını anlatan eserleri büyük takdir topladı.