canlı yayın
19-mayis-ruhu-nesilden-nesile-tasinacaktir

19 MAYIS RUHU NESİLDEN NESİLE TAŞINACAKTIR

Milletimizin el ele vererek yazdığı bir büyük destan ile Kurtuluş Savaşı kazanılmış ve Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. 19 Mayıs bunun başlangıcıdır. Cumhuriyet’imiz de Büyük Atatürk'ün ve milletimizin en büyük eseridir.

tarihimizi-gelecek-nesillere-aktarmaliyiz

TARİHİMİZİ GELECEK NESİLLERE AKTARMALIYIZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğin önemli olduğunu belirterek tarihi mekânlar hakkında kısa bir açıklama yaptı. Başkan Gürkan, “Tarihi mekânlara gerekli ilgi ve alaka gösterilerek ayağa kaldırılmalıdır” dedi.

battalgazi-belediyesi-gelecek-nesillere-zabitayi-tanitmayi-amacliyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ GELECEK NESİLLERE ZABITA’YI TANITMAYI AMAÇLIYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESİ “ÇOCUKLAR ZABITAYI TANIYOR” PROJESİ KAPSAMINDA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER DÜZENLİYOR Battalgazi Belediyesi, öğrencilerin farklı alanlarda kendilerini geliştirmesi ve farklı meslekleri tanıması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki okullarda öğrencilerle bir araya geliyor.

-bir-bilenle-bilge-nesil

BİR BİLENLE BİLGE NESİL

“Bir Bilenle Bilge Nesil “ projesi kapsamında ülke genelinde bu yıl toplam 1 milyon kitap okunması beklenmektedir.

bir-bilenle-bilge-nesil-

“Bir Bilenle Bilge Nesil”

Şube Başkanı Ceylan, “İl geneli tüm liselerimizde uygulayacağız bu projeyi. Yüz ağartan 3. Yılımız olacak inşallah. Valimiz Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu ve İl Müdürümüz Murat Küçükali beyin başından beri desteklerini alıyoruz.

baskan-guder-kulturel-mirasimizi-gelecek-nesillere-aktarmanin-cabasi-icerisindeyiz

Başkan Güder: ‘Kültürel Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktarmanın Çabası İçerisindeyiz’’

Özel gereksinimli çocuklar Battalgazi’de bulunan tarihi Arslantepe Höyüğü’nü gezdi. Öğrencilere bu gezide eşlik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Burada bir değeri ve mirası açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Yereldeki tarihi bir yapıyı dünyaya açmış olacağız” dedi.

yeni-nesil-soyle

Yeni Nesil Şöyle

Bu yüzden aranızda, “Yeni nesil şöyle, yeni nesil böyle!” diye konuşup durmayı bırakın! “Senin yaşında Fatih İstanbul’u fethetmişti!” diyerek demagoji de yapmayın! Evet, 21 yaşındayım. Ama Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşta değilim.