canlı yayın
emegimizi-caldirmayacak-emek-hirsizlarina-nefes-aldirmayacagiz

Emeğimizi Çaldırmayacak, Emek Hırsızlarına Nefes Aldırmayacağız

Eğitim Bir Sen Tokat 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Ceylan başkanlığında “Şube, ilçe yönetimleri, Denetleme ve Disiplin Kurulları ile Kadın komisyonlarının katılımıyla İl Divan Kurulu toplantısı” gerçekleştirildi.

yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1444-adet-fidan-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.444 ADET FİDAN DESTEĞİ

“Gelecek Nesillere Bırakılacak En Değerli Hazine: Yeşil Bir Çevredir” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda aynı anda 81 kentte saat 11:11’de düzenlenen ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine 1.444 adet fidan dikimiyle destek verdi.

kirtasiyeci-nefes-alamiyor

KIRTASİYECİ NEFES ALAMIYOR

Pandemi sürecinin sonuçlarından en fazla etkilenen sektörlerin başında eğitim sektörünün paydaşlarının geldiğini ifade eden Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, “Okullar kapalı olunca, yüz yüze eğitim olmayınca tüm sektör nefes alamaz duruma geldi. Esnaf solunum cihazına bağlanacak hale geldi. Kırtasiyeci esnafımız okullar açılacak diye raflarını doldurdu ama raflardaki ürünü alacak müşteri yok. Kırtasiyeci esnafımızın asıl krizi şimdi başlıyor. Çünkü alınan ürünlerin ödeme günleri geliyor. Satış yapamayan esnafın toptancıya, üreticiye borcunu ödeyebilmesi mümkün değil.” ifadelerini kulland

ayak-tenisi-turnuvasi-1etabinin-final-maclari-nefesleri-kesti

AYAK TENİSİ TURNUVASI 1.ETABININ FİNAL MAÇLARI NEFESLERİ KESTİ

1966 Malatya Gençlik, Şampiyonluk İpini Göğüsledi Yeşilyurt Belediyesi ile A.S.K.F.Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri Müsabakalarında şampiyonluk ipini 1966 Malatya Gençlikspor göğüsledi.

mhpli-ozdemir-yerel-medyanin-en-azindan-nefes-almasi-saglanmali

MHP'li Özdemir: Yerel medyanın en azından nefes alması sağlanmalı

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yerel medyanın son yıllarda artan sorunlarının Kovid-19 salgını sonrasında daha da sıkıntılı bir hal almaya başladığını ifade ederek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yanıtlaması isteğiyle TBMM'ye soru önergesi verdi.

dunyada-pandemi-ile-mucadele-eden-ulkelere-nefes-olduk

Dünyada pandemi ile mücadele eden ülkelere nefes olduk”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Güçlü sağlık sistemimizle dünyada pandemi ile mücadele eden ülkelere nefes olduk” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Koronavirüs ile mücadelede sosyal izolasyonun önemine dikkat çeken Çalık, vatandaşlardan hem insan sağlığı hem de ülke sağlığı için mecbur kalınmadıkça dışarı çıkmamalarını ve evde kalmalarını istedi.

gelecege-nefes-kampanyasina-mhpden-destek

Geleceğe Nefes Kampanyasına MHP'den Destek

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi , 81 ilde gerçekleşen 11 milyon fidan dikimi etkinliğine katıldı. Malatya'da Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkında gerçekleşen 'Geleceğe Nefes' kampanyasına katılan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, burada MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve hayatını elim bir kaza ile kaybeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın adına fidan dikimi gerçekleştirdi.

battalgazi-belediyesi-bin-fidani-toprakla-bulusturarak-gelecege-nefes-oldu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURARAK ‘GELECEĞE NEFES OL’DU

Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı daha yeşil bir Türkiye için ‘Geleceğe nefes ol’’ kampanyası kapsamında Battalgazi ilçesinde fidan dikimi yapıldı. Hasan Basri Korucuk mevkiinde bulunan alanda fidan dikimi yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Amacımız yeşil bir dünya, temiz bir çevre” dedi.

yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1111-adet-fidan-dikimiyle-destek

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.111 ADET FİDAN DİKİMİYLE DESTEK

“11 Milyon Ağaç, Geleceğe Bırakılan En Büyük Mirastır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın ülke genelinde bugün saat 11:00’de eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği ve 11 milyon ağacın toprakla buluşmasını hedefleyen ‘Bugün Fidan, Yarın Nefes’ projesine 1.111 adet fidan dikimiyle destek verdik. Ülke çapındaki büyük organizasyonlar neticesinde toprakla buluşan ‘11 Milyon Ağaç’ gelecek nesillere bırakılan en büyük mirastır.”dedi.

gurkan-malatya-trafigi-nefes-alacak

GÜRKAN: MALATYA TRAFİĞİ NEFES ALACAK

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın can damarlarını oluşturan yol projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. İstasyon kavşağında başlayıp-Sivas yoluna bağlanacak 25 metre genişliğinde yol projesine ilk kazma vuruldu.