AKP
AKP
keskin-kira-vergi-ve-faturalar-icin-hibe-destegi-mujdesi-bekliyoruz

Keskin: Kira, vergi ve faturalar için hibe desteği müjdesi bekliyoruz

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf sadece işyeri kiralarını değil, evinin kirasını, evinin faturalarını da ödeyemiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan hem kira, hem vergi, hem de fatura hibe desteği müjdesi bekliyoruz.” dedi.

malatyaya-havalimani-terminali-mujdesi

Malatya'ya havalimanı terminali müjdesi

Malatya'ya havalimanı terminali müjdesi AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya havalimanına 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binasının yapılacağını açıkladı. Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Malatya Havalimanında incelemede bulunarak, Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz’den bilgiler aldı.

baskan-guderden-battalgazi-mahallesine-kres-mujdesi

BAŞKAN GÜDER’DEN BATTALGAZİ MAHALLESİ’NE KREŞ MÜJDESİ

Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler eşliğinde Battalgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki günlerde mahalleye yapılması planlanan kreşin müjdesini de verdi.

baskan-guderden-sire-pazari-esnafina-sokak-mujdesi

BAŞKAN GÜDER’DEN ŞİRE PAZARI ESNAFINA SOKAK MÜJDESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şire Pazarı esnaflarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Şire Pazarının canlandırılması için önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güder, “Yeni Cami’den çevreyoluna giden bir sokağı prestijli hale getirerek, vatandaşlarımızı Şire Pazarı’na çekmeye çalışacağız” dedi.

-iscilere-haftalik-izin-mujdesi

İşçilere haftalık izin müjdesi

Milyonlarca işçiyi ilgilendiren haftalık izin konusunda içtihat metni özelliğinde karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, haftalık iznin 24 saatten az olamayacağına, bölünemeyeceğine ve biriktirip izinle telafi edilemeyeceğine hükmetti.

-iscilere-haftalik-izin-mujdesi

İşçilere haftalık izin müjdesi

Milyonlarca işçiyi ilgilendiren haftalık izin konusunda içtihat metni özelliğinde karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, haftalık iznin 24 saatten az olamayacağına, bölünemeyeceğine ve biriktirip izinle telafi edilemeyeceğine hükmetti.

baskan-guderden-temizlik-personeline-1-mayis-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik Personeline 1 Mayıs Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde görevi başında olan temizlik işçilerini ziyaret etti. Ziyarette 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlayan Başkan Güder, temizlik işleri personellerine birde müjde vererek, önümüzdeki üç ay boyunca gıda yardımı yapılacağını belirtti.

baskan-guderden-temizlik-isleri-personeline-zam-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik İşleri Personeline Zam Müjdesi

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs (Covid-19) salgına karşı 7 gün 24 saat esasına göre bünyesinde çalışan temizlik işleri personellerinin maaşlarına ‘250’ TL zam yapacağını duyurdu.

izmirde-muhtarlara-ucretsiz-ulasim-mujdesi

İzmir’de Muhtarlara Ücretsiz Ulaşım Müjdesi

zmir Büyükşehir Belediyesi 2015 yılından beri düzenlenen Muhtarlar Günü’nü, Fuar İzmir’de düzenlenen bir öğle yemeğiyle kutladı. 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren İzmir’deki toplu ulaşım araçlarının muhtarlara ücretsiz olacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Sizler demokrasi zincirinin ilk halkası ve yerelde halkla devletin tümü arasında ilişki kuran en önemli konumdasınız. Mahalle ve köylerimizin ortak ihtiyaçlarını belirlememiz, yapacağımız çalışmalarımızın yaşam bulması ve halka doğru hizmet sunabilmemiz için bizim en önemli yoldaşlarımız sizsiniz” dedi.

rektor-karabulut-19-mayis-turk-milletinin-kurtulus-mujdesidir

Rektör Karabulut, “19 Mayıs, Türk milletinin kurtuluş müjdesidir”

En zor şartlarda bağımsızlık ve özgürlük inancının bayraklaşarak Anadolu’nun her köşesinde dalga dalga yayılmasıdır 19 Mayıs 1919 tarihi.