AKP
AKP
baskan-guderden-eskimalatyadaki-depremzede-ailelerine-mujde

BAŞKAN GÜDER’DEN ESKİMALATYA’DAKİ DEPREMZEDE AİLELERİNE MÜJDE

BAŞKAN GÜDER: “KONUTLAR NİSAN AYINDA TESLİM EDİLECEK” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte TOKİ tarafından Eskimalatya Yatılı Bölge Okulu’nun yan kısmında yapımı devam eden 472 adet deprem konutunda incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, konutların 2021 yılının Nisan ayında teslim edileceği müjdesini verdi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve muhtarlarla birlikte 9 Temmuz’da Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı’na yer teslimi yapılan, Eskimalatya yatılı bölge okulu yan kısmında yapımı devam eden 25 blokta incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaba inşaatı tamamlanan ve ince işçiliklerin devam ettiği 472 adet deprem konutunda yetkililerden bilgiler alan Başkan Güder, 2021 yılının Nisan ayında evlerin hak sahiplerine teslim edileceği müjdesini verdi.

keskin-kira-vergi-ve-faturalar-icin-hibe-destegi-mujdesi-bekliyoruz

Keskin: Kira, vergi ve faturalar için hibe desteği müjdesi bekliyoruz

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf sadece işyeri kiralarını değil, evinin kirasını, evinin faturalarını da ödeyemiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan hem kira, hem vergi, hem de fatura hibe desteği müjdesi bekliyoruz.” dedi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

gurer-yerli-ciftciye-mujde-diye-1650-tl-taban-fiyat-veren-iktidar-ithal-bugdayi-2450-tl-getiriyor

Gürer: “Yerli çiftçiye müjde diye 1650 TL taban fiyat veren iktidar ithal buğdayı 2450 TL getiriyor”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, buğday hasadının tamamlandığı bir dönemde TMO’nun 500 bin ton buğday ve 60 bin ton arpa daha ithal edeceğini ve açılan ihale de yerli çiftçiden esirgenen fiyatın yabancı çiftçiye verilmesinin iktidarın çiftçiyi düşünmediğinin göstergesi olduğunu söyledi.

malatyaya-havalimani-terminali-mujdesi

Malatya'ya havalimanı terminali müjdesi

Malatya'ya havalimanı terminali müjdesi AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya havalimanına 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binasının yapılacağını açıkladı. Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Malatya Havalimanında incelemede bulunarak, Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz’den bilgiler aldı.

baskan-guderden-battalgazi-mahallesine-kres-mujdesi

BAŞKAN GÜDER’DEN BATTALGAZİ MAHALLESİ’NE KREŞ MÜJDESİ

Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler eşliğinde Battalgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki günlerde mahalleye yapılması planlanan kreşin müjdesini de verdi.

caliktan-malatyalilara-mujde-ustune-mujde

Çalık’tan Malatyalılara müjde üstüne müjde

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya büyümeye, gelişmeye devam ediyor, Malatya yatırımlarını alıyor. Bu vesileyle gelen giden misafirlerimiz, yurt içi ve yurt dışı turistlerimiz dahil olmak üzere havalimanı terminal binamız yeterli gelmiyor. Malatya’ya yeni bir havaalanı terminal binası kazandırıyoruz. Yeni havaalanı terminal binası 30 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ve yaklaşık 300 milyonluk bir maliyetle yapılacak. Çok büyük bir yatırım olacak” dedi.

motas-tarafindan-65-yas-ustu-vatandaslara-mujde

MOTAŞ tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara müjde

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN OTOBÜS BİNİŞ KARTLARI KULLANIMA AÇILDI

baskan-guderden-sire-pazari-esnafina-sokak-mujdesi

BAŞKAN GÜDER’DEN ŞİRE PAZARI ESNAFINA SOKAK MÜJDESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şire Pazarı esnaflarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Şire Pazarının canlandırılması için önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güder, “Yeni Cami’den çevreyoluna giden bir sokağı prestijli hale getirerek, vatandaşlarımızı Şire Pazarı’na çekmeye çalışacağız” dedi.

-iscilere-haftalik-izin-mujdesi

İşçilere haftalık izin müjdesi

Milyonlarca işçiyi ilgilendiren haftalık izin konusunda içtihat metni özelliğinde karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, haftalık iznin 24 saatten az olamayacağına, bölünemeyeceğine ve biriktirip izinle telafi edilemeyeceğine hükmetti.

-iscilere-haftalik-izin-mujdesi

İşçilere haftalık izin müjdesi

Milyonlarca işçiyi ilgilendiren haftalık izin konusunda içtihat metni özelliğinde karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, haftalık iznin 24 saatten az olamayacağına, bölünemeyeceğine ve biriktirip izinle telafi edilemeyeceğine hükmetti.

bag-kurlu-sgkli-emeklilere-ve-issizlere-beklenen-mujde-geldi

Bağ-Kur'lu SGK'lı, Emeklilere ve İşsizlere Beklenen Müjde Geldi!

Milyonlarca vatandaş SSK SGK Bağ-Kur düzenlemeleri ile yakından ilgileniyorlar. Bu konuda yapılan düzenlemeler ardından vatandaşlar emeklilik hakkındaki yapılan düzenlemeler ardından detayları merak ediyorlar. Emekli olmak için vatandaşların yaş şartı, prim borcu ve hizmet süresi gibi şartları yerine getirmiş olmaları gerekiyor.

baskan-guderden-temizlik-personeline-1-mayis-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik Personeline 1 Mayıs Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde görevi başında olan temizlik işçilerini ziyaret etti. Ziyarette 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlayan Başkan Güder, temizlik işleri personellerine birde müjde vererek, önümüzdeki üç ay boyunca gıda yardımı yapılacağını belirtti.

kadrosuz-usta-ogreticilere-mujde

Kadrosuz Usta Öğreticilere Müjde

Türkiye'de ilk korona virüs vakasının tespit edildiği 11 Mart 2020 tarihinden beri büyük bir sınav veriyor. Türkiye’nin süreci başından beri ciddiye alarak attığı adımlar tüm dünyanın takdirini topluyor. Bildiğimiz gibi korona virüsün yayılmasını önlemeye yönelik atılan en büyük adımlardan biride 16 Mart 2020 tarihi itibariyle 30 Nisana 2020 ye kadar eğitime ara verilmesi ve uzaktan eğitim modeliyle öğrencilerin eğitimlerine devam edilmesiydi.

genclik-ve-spor-bakani-mehmet-muharrem-kasapoglundan-kuluplere-mujde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan kulüplere müjde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle oluşan maddi kayıpların telafisi için genelge yayınladı

baskan-guderden-temizlik-isleri-personeline-zam-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik İşleri Personeline Zam Müjdesi

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs (Covid-19) salgına karşı 7 gün 24 saat esasına göre bünyesinde çalışan temizlik işleri personellerinin maaşlarına ‘250’ TL zam yapacağını duyurdu.

uzman-cavuslara-mujdeli-haber-iste-tbmmye-sunulan-kanun-teklifi

Uzman çavuşlara müjdeli haber: İşte TBMM'ye sunulan kanun teklifi...

Uzman erbaşlar, askerliğinde çavuş olarak görev yapmadıysa başlayacağı ilk rütbe uzman onbaşıdır. Askerlik yapmayanlar uzman erbaş olamaz diye bir şey yoktur. Uzman erbaşlar, sözleşmeli personellerdir. Tüm TSK personelinin sahip olduğu haklara onlar da sahiptirler. 45 yaşına kadar çalışma süreleri vardır.

baskan-guderden-ciftcilere-mujde

BAŞKAN GÜDER’DEN ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Tarım Platformu ile Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti. Çiftçilere birde müjde veren Başkan Güder, “Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına Belediye olarak makine alımı yaparak, vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

calik-mujdeyi-verdi-toprak-mahsulleri-ofisi-kayisi-alimi-yapmaya-baslayacak

Çalık Müjdeyi Verdi: “Toprak Mahsulleri Ofisi kayısı alımı yapmaya başlayacak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, lisanslı depoculuk tesisleri tamamlandığı andan itibaren Toprak Mahsulleri Ofisi kayısı alımı yapmaya başlayacak” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarılı Kadın Girişimcilere Plaket Törenine katıldı.

erdogan-mujdeyi-vermisti-borcu-olanlar-icin-formul

Erdoğan müjdeyi vermişti! Borcu olanlar için formül

Öğrenim kredisinden faydalanan beş milyon civarındaki kişiden 400 bine yakınının borcunu ödeyemediği belirtiliyor. Buna göre; ödenmeyen borcun ana parası da yaklaşık 2,1 milyar lira. Gecikme cezası ve faizlerle birlikte bu rakam altı milyar lirayı aşıyor. Ödenmeyen borçlara aylık yüzde 1,40 oranında gecikme faizi uygulanıyor. Bu sebeple borçlar, alınan kredinin iki, üç katına çıkıyor.