canlı yayın
yasam-mucadelesi

YAŞAM MÜCADELESİ

Hayatımız bir koşturma dır gidiyor. Doğduğumuzdan ölümümüze kadar ha bire koş ha bire koştur. Dünyaya gelir gelmez ağlıyoruz bu bile çok önemli nereye geldiğimizi neye geldiğimizi acı bir haberini karşılar gibi bir durum. İlk kayıtımız annemizin süte kesmesi ve okul çağımız, çocukluğumuz, gençliğimiz, orta yaşımız, ihtiyarlığımız ile dünyaya vedamız hepsi tam bir dram.

pandemi-salginiyla-mucadelede-tedbirlerimizi-artirdik

Pandemi Salgınıyla Mücadelede Tedbirlerimizi Artırdık”

Tüm dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) ile mücadeleyi etkin ve kararlı hizmetleriyle sürdüren Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, salgın sürecinde hassas bir öneme sahip olan ilçe genelindeki 91 eczaneye yönelik dezenfektan işlemlerine hız verdi. Eczanelere yönelik başlatılan hijyen ve dezenfekten uygulamalarını yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, pandemi salgınıyla mücadele anlamında çalışmaları artırdıklarını söyledi.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

cumhuriyet-destansi-bir-mucadelenin-eseridir

“Cumhuriyet, Destansı Bir Mücadelenin Eseridir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Büyük fedakârlıklarla ve kahramanlıklarla verilen milli mücadelenin ardından 97 yıl önce ilan edilen Cumhuriyet, tüm imkânsızlıklara ve zorluklara karşı Gazi Mustafa Kemal liderliğinde yürütülen destansı bir mücadelenin eseridir. “ dedi.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;