canlı yayın
vali-barus-canakkale-savaslari-mobil-muzesini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Milli Şuurun ve tarihi alanın tanıtımına ve bu tarihi mirasın geniş kitlelere ulaştırılmasının büyük katkı sağlayacağı düşünülen Çanakkale Savaşları Mobil Müze Projesi kapsamında 81 ili dolaşan ve ilimizi ziyaret eden Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Mobil Müzesini ziyaret etti.

milletvekili-khtali-butik-otel-kent-bellegi-muzesi-ve-44-yil-hatir-kahve-konagini-inceledi

MİLLETVEKİLİ KÂHTALI, BUTİK OTEL, KENT BELLEĞİ MÜZESİ VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞINI İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Köklü Tarihi Ayağa Kalkıyor” AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, Çırmıhtı bölgesinin tarihsel zenginliklerini turizme kazandırmak amacıyla Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yapılan restorasyon çalışmalarıyla hazır hale getirilen Butik Otel, 44 Yıl Hatır Kahve Konağı ile Kent Belleği Müzesi başta olmak üzere tanıtıma yönelik yatırım alanlarını inceledi.

fotograf-makinesi-muzesine-ilgi-her-gecen-gun-artiyor

FOTOĞRAF MAKİNESİ MÜZESİNE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yüzbinlerin ziyaret ettiği Fotoğraf Makinesi Müzesi bünyesinde; Fotoğrafçılık Kulübü, Fotoğrafçılık Eğitim Atölyesi ve Fotoğrafçılık Kütüphanesi açılıyor.

tahtali-hamam-muzesini-yaklasik-50-bin-kisi-gezdi

TAHTALI HAMAM MÜZESİ’Nİ YAKLAŞIK 50 BİN KİŞİ GEZDİ

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulan Tahtalı Hamam Müzesi, Türk hamam kültürünü yansıtmaya devam ediyor. Tahtalı Hamam Müzesi’ni açıldığı günden bu güne yaklaşık 50 bin kişi gezdi.

kent-muzesi-ve-ispendere-sifali-icmeleri-torenle-acildi

Kent Müzesi ve İspendere Şifalı İçmeleri törenle açıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Askerlik Şubesi Kent Müzesi ve İspendere Şifalı İçmeleri, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi açılışları, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla gerçekleştirildi.