canlı yayın
musiad-malatya-biz-bize-yeteriz-turkiyem-dedi

MÜSİAD MALATYA BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM DEDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyasına katılarak destek verdi. MÜSİAD Malatya Başkanı Muharrem POYRAZ: "Milli Dayanışma Kampanyasına elbette Malatya olarak bizlerde varız. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı MÜSİAD Malatya tarafından yoğun bir ilgiyle desteklendi ve desteklenmeye devam ediliyor. Geçirdiğimiz bu zor günleri Türk Milletine yakışacak şekilde birlik ve beraberlik içinde aşacağız. MÜSİAD Malatya Şubesi olarak seferberlik ruhuyla kampanyaya katılıyoruz.

musiaddan-mhpye-hayirli-olsun-ziyareti

Musiad'dan MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Musiad Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimi, MHP(Milliyetçi Hareket Partisi( İl Başkanı Mesut Samanlı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

musiad-dost-meclisinde-konusan-gurkan

MÜSİAD ‘DOST MECLİSİ’NDE KONUŞAN GÜRKAN

MÜSİAD ÜRETİM VE İSTİHDAM ALANINDA ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMEKTE Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MÜSİAD tarafından organize edilen ‘Dost Meclisi’ne konuk oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, kısa bir süre önce merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve Malatya’da da yoğun olarak hissedilen bir depremin yaşandığını belirterek, “Merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve Malatya’mızda da can ve mal kayıplarına yol açan depremle birlikte Malatya’daki bütün kurum ve kuruluşlar ile birlikte sahada görevimizin başındaydık.

musiadvergi-kanun-teklifinde-bazi-maddelerin-degerlendirilmesi-elzemdir

Musiad:Vergi Kanun Teklifinde Bazı Maddelerin Değerlendirilmesi Elzemdir

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yeni vergi düzenlemesi kapsamında önerilen kanun teklifine ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı

musiad-yonetimini-kabul-eden-baskan-gurkan

MÜSİAD Yönetimini kabul eden Başkan Gürkan;

MÜSİAD ÜRETİM VE İSTİHDAM NOKTASINDA ÖNEMLİ HİZMETLER ÜSTLENMEKTE MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

modern-firavun-darbeci-sisi-kan-akitmaya-devam-ediyor

MODERN FİRAVUN DARBECİ SİSİ KAN AKITMAYA DEVAM EDİYOR.

Bilindiği üzere Mısır'da, Şubat 2011'de Hüsnü Mübarek'in devrilmesinin ardından Müslüman Kardeşler ve halkın büyük çoğunluğunun desteklediği Muhammed Mursi güç kazanmış ve gerçekleştirilen seçimle ilk kez seçimle gelen cumhurbaşkanı olarak Mısır tarihine geçmişti.