canlı yayın
milliyetci-hareket-partisi-10-ocakta-toplaniyor

Milliyetçi Hareket Partisi, 10 Ocak'ta toplanıyor

MHP'li Yalçın, "Yeni yılla birlikte gerçekleştirilecek toplantıda, bütün şer odaklarının ve ortaklarının milletin desteğiyle etkisiz hâle getirilmesi, çirkin oyunların bozulup kirli tezgâhların yıkılması için MHP’nin yürüttüğü siyasetin ayrıntıları da ele alınacaktır. Söz konusu toplantı; Ankara Meyra Otel’de, 10 Ocak 2020 tarihinde başlayıp 12 Ocak pazar günü tamamlanacaktır" açıklaması yaptı

uluslararasi-ascilar-sampiyonasinda-madalya-kazanan-ogretmen-ve-ogrencilerimiz-basarilarini-il-milli-egitim-muduru-ali-tatli-ile-paylasti

Uluslararası Aşçılar Şampiyonasında Madalya Kazanan Öğretmen ve Öğrencilerimiz Başarılarını İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı İle Paylaştı

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen 5’inci Dünya Helal Zirvesi 7’inci İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarında Malatya Valiliği tarafından stant açılarak tanıtım faaliyetlerinde bulunuldu. Malatya Valiliğinin koordinesinde Malatya Aşçılar Derneği ile Aslantepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Malatya yemek kültürü, kayısı ve diğer yöresel ürünlerin tanıtımı ve ikramı yapıldı.

baskan-cinar-kick-boks-erkek-a-milli-takim-sporcularini-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, KICK-BOKS ERKEK A MİLLİ TAKIM SPORCULARINI AĞIRLADI

“Zorlu Maçlara Yakınca Yaşam ve Spor Merkezinde Hazırlanıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kariyerlerinde Avrupa Kupası ve Türkiye Şampiyonluğu bulunan Kıck-Boks Erkek A Milli Takım sporcularını makamında ağırladı. Milli Sporcular, Başkan Çınar’a boks eldiveni hediye ettiler.

Öğretmenler Kupası Bölge Müsabakalarında Dereceye Giren Takımlarımız Başarılarını İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı İle Paylaştı

İlimizde gerçekleştirilen Türkiye Öğretmenler Kupası Doğu Anadolu Bölge Müsabakalarında dereceye giren öğretmenlerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

yerli-ve-milli-tohumdan-essiz-lezzetler-uretildi

“Yerli ve Milli Tohumdan Eşsiz Lezzetler Üretildi”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşil Gıda Seracılık alanımızda dört aylık titiz ve özenli çalışmaların ardından tamamı yerli ve milli tohumlardan ürettiğimiz patlıcan, domates ve biberlerden hazırlanan kurutmalıklar ve salçaların yanı sıra salatalık ve biber turşularımızı hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

gencler-nemrut-dagi-milli-parkini-gezdi

Gençler, Nemrut Dağı Milli Parkını gezdi.

T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında desteklenen Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da desteklenen Come and Join Us/Gel Katıl Bize adlı AB projesi çerçevesinde gençlerle Nemrut Gezisi düzenlendi.

milli-savunma-bakani-akar-vali-barusu-ziyaret-etti

Milli Savunma Bakanı Akar, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti

-oznur-calik-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-kutladi

Öznur Çalık 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutladı.

Çalık yaptığı açıklamasında “Türkiye, 15 Temmuz 2016 günü daha önce hiçbir devletin tecrübe etmediği, eşi ve benzeri görülmemiş bir saldırıya maruz kalmış, yaklaşık kırk yıl boyunca devletin içine sinsice yuvalanmış FETÖ’nün kendisine bağladığı ve kontrol ettiği kamu görevlileri demokrasimize, anayasal düzenimize ve millet iradesine kast etmişlerdir.

-vali-aydin-barusun-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJLARI

15 Temmuz 2016,karanlık ellerce beslenen FETÖ/PDY terör örgütü eliyle ülkemizin, milli irademizin, demokrasimizin, hülasa istikbalimizin yok edilmek istendiğikara bir gün olarak tarihte yerini almış, bu kara günde, ülkemizin savunması ve terörle mücadelesi için Aziz Milletimizin alın teriyle alınan silahlar,Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniforması altında gizlenen hainler tarafından Milletimizin üzerine doğrultulmuştur.

mehmet-celal-fendoglu-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

Mehmet Celal Fendoğlu, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü mesajı

“3 Mayıs, Türk Milleti ve onun cefakar, fedakar evlatları olan Türk Milliyetçileri için çok büyük anlam ve önem taşıyan bir gündür. 3 Mayıs 1944 Ergenekon’da dağları delen Yüce Türk milletinin yenilenen bir iman ve şuurla tekrar şahlandığı gündür.

yerli-ve-milli-uretimde-onde-ornek-ilce-olacagiz

“Yerli ve Milli Üretimde Önde, Örnek İlçe Olacağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ ‘Yeşil Gıda Soğuk Hava Deposu’, ‘Yeşil Gıda Et-Süt İşleme Tesisleri’, ‘Yeşil Gıda Seracılık’ ve ‘Doğal Ürünler Pazarımız’ ile çiftçimizi destekleyip, yerli ve milli üretimin daha fazla ön plana çıkması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Doğal su kaynakları ve verimli topraklarının yanı sıra çalışkan ve üretken insanlara sahip Yeşilyurt’umuzu yerli ve milli üretimde önde, örnek ilçe konumuna bu tür yatırımlarla ulaştıracağız” dedi.

buyuksehir-belediyespor-kick-boks-takimi-milli-takima-sporcu-gonderdi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KİCK BOKS TAKIMI MİLLİ TAKIMA SPORCU GÖNDERDİ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Erkek Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında, Malatya’nın yüzünü güldürdü.

23-nisan-milli-iradenin-ve-millet-egemenligin-en-bariz-gostergesidir

“23 Nisan Milli İradenin ve Millet Egemenliğin En Bariz Göstergesidir”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar; “Milli Egemenliğimizin sembolü, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olan Gazi Meclis’imizin açılışının 99.yılını büyük bir onur ve gururla kutlamaktayız. En büyük servetimiz olan çocuklarımızı, çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmeli ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermeliyiz” dedi.

turk-istiklal-harbi-ve-milli-mucadelesi-100-yilinda-

TÜRK İSTİKLAL HARBİ VE MİLLİ MÜCADELESİ 100. YILINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Yoğun bir dinleyici topluluğu tarafından takip edilen programımız öncesi adet olduğu üzere misafirlerimize kurufasulye ikramımız oldu.

-egitim-2023-ile-meb-nereye-tokat-il-milli-egitim-nereye

EĞİTİM 2023 İLE MEB NEREYE, TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM NEREYE?

Amacımız kişileri ve kurumları itibarsızlaştırmak değil, aksine kurumlarımızın itibarını zedeleyecek davranışlara engel olmaktır.

milli-egitim-bakani-selcuku-makaminda-kabul-eden-baskan-polat

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’u makamında kabul eden Başkan Polat

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERDİK

malatyada-milli-mac-heyecani

MALATYADA MİLLİ MAÇ HEYECANI

MALATYA'LI SPOR SEVERLERE MÜJDELİ HABER

19-milli-egitim-srasina-damgamizi-vurduk

19. Milli Eğitim Şûrasına Damgamızı Vurduk

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 19. Milli Eğitim Şûrası sona erdiğini ifade eden Ceylan ;'Şûradan önce iki çalıştay, bir ön şûra yaparak ve dört yayın çıkararak hazırlanandık, gündem maddelerine ilişkin görüş ve öneriler kitapçığımızla gündem oluşturduk. Komisyonlardan geçen önergelerimizin tamamına yakını genel kurulda oylanarak kabul edildi. Eğitim Bir-Sen, şûraya damgamızı vurduk' vurgusunu yaptı.

-bak-sen-su-ise

BAK SEN ŞU İŞE

GÖREVİNİ YAPMADIĞINI İDDİA ETTİĞİMİZ MÜFETTİŞLER HAKKINDA BAŞVURU YAPTIĞIMIZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SORUŞTURMAYI AYNI MÜFETTİŞLERE YAPTIRIYOR

İLHAN “BİZ AKÇADAĞ MİLLİYETÇİSİYİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Akçadağ Belediye Meclis üyesi Sami İlhan son günlerde hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.