canlı yayın
baskan-samanlinin-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

Başkan Samanlı'nın 3 Mayıs Milliyetçiler günü mesajı

Türk milliyetçiliğinin bir asrı aşan fikir serüveninde, sahip olduğu anlam ve neden olduğu gelişmeler bakımından hayati bir yeri bulunan 3 Mayıs 1944 ruhunu ve yıldönümünü özlemle hatırlıyoruz ve yâd ediyoruz.

battalgazi-mhp-ilce-baskani-ilhanin-3-mayis-milliyetcilik-gunu-mesaji

BATTALGAZİ MHP İLÇE BAŞKANI İLHAN’IN 3 MAYIS MİLLİYETÇİLİK GÜNÜ MESAJI

MHP Battalgazi ilçe Başkanı İlhan İlhan 3 Mayıs Milliyetçilik günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

mhpli-yalcin-mill-meclisin-hamuru-mayasi-millettendir

MHP'li Yalçın: Millî Meclisin hamuru, mayası millettendir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yaçın, "Tarihte, hem bağımsızlık uğrunda savaş yapan hem de bunu millî iradeye ve meşruiyete dayandıran başka bir parlamento görülmemiştir. Bu yönüyle Birinci TBMM; fevkalade ve emsalsizdir" dedi.

covid-19-la-mucadele-kapsaminda-uretim-rant-icin-mi-yapildi

COVİD 19 la mücadele kapsamında üretim RANT için mi yapıldı?

BAKIŞ gazetesi olarak soruyoruz COVİD 19 la mücadelede Milli eğitim okulları ticari kazanç için mi devletin tüm imkanlarını kullanmaya açtı?

mhpmilliyetci-harekat-partisi-malatya-il-baskani-mesut-samanli-14-20-nisan-tarihleri-arasi-sehtiler-haftasi-olmasi-munasebetiyle-bir-mesaj-yayinladi-baskan-samanli-mesajinda

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 14-20 Nisan tarihleri arası Şehtiler haftası olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 14-20 Nisan tarihleri arası Şehtiler haftası olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

mhpmilliyetci-hareket-partisimalatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-merhum-basbugumuz-alpaslan-turkesin-olumunun-23ncu-vefat-yil-donumunde-bir-mesaj-yayinladi

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in ölümünün 23’ncü Vefat yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu mesajında; “80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfeden, İslam ahlak ve faziletine adayan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, yaşadığı döneme damgasını vuran mümtaz bir dava adamı, inanmış ülkü ve ilke insanıydı.

milli-dayanisma-kampanyasindan-toplanan-para-aciklandi-

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASIN'DAN TOPLANAN PARA AÇIKLANDI

İletişim Başkanlığının Twitter'daki hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasında toplanan bağış miktarına ilişkin açıklamada bulunuldu.

kilic-milli-birlik-ve-dayanisma-ruhu-ile-bu-belanin-ustesinde-gelecegiz

KILIÇ: “MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHU İLE BU BELANIN ÜSTESİNDE GELECEĞİZ”

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç telekonferans görüşmesi gerçekleştirerek gündemi değerlendirdiler. Gerçekleşen telekonferans görüşmesinde Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı Oğuzeli’n de alınan tedbirler ele alınırken, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın Belediye Başkanlığında ki ikinci dönem birinci yılını kutladı.

il-milli-egitim-muduru-ali-tatli-okul-mudurleri-ve-ogretmenler-ile-telekonferans-toplantisi-yapti

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Okul Müdürleri ve Öğretmenler İle Telekonferans Toplantısı Yaptı

Koronavirüs (COVID-19) salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile yapılan değerlendirme toplantılarını telekonferans üzerinden gerçekleştirdi.

milli-dayanisma-kampanyasi-baslatildi

Milli Dayanışma Kampanyası Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

baskan-samanli-istiklal-marsinda-millet-vardir-turkluk-vardir-milliyetcilik-her-satirindadir

Başkan Samanlı: İstiklal Marşı’nda millet vardır, Türklük vardır, milliyetçilik her satırındadır.

Bugün 12 Martta çok önemli bir tarihin yıldönümünü idrak ediyoruz. Bağımsızlığımızın manifestosu, milli varlığımızın manzum ifadesi olan İstiklal Marşımız 99 yıl önce bugün, yani 12 Mart 1921 tarihinde TBMM’nde büyük bir coşku ve heyecanla kabul edilmiş,Merhum vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un eşsiz duyuş ve hissedişiyle kaleme alınan istiklalimizin dizeleri aziz millet varlığına milli şuur ve inanç kaynağı olmuştur.

milli-gorusun-cinarlarindan-sevket-kazan-vefat-etti

Milli Görüş'ün çınarlarından Şevket Kazan vefat etti

Milli Görüş'ün önemli isimlerinden ve eski Adalet Bakanı Şevket Kazan ahirete irtihal etti. Şevket Kazan, yarın Hacı Bayram-ı Veli Cami'nde ikindi namazına mütabiken kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

annelik-hem-dinimiz-hem-milli-tarihimiz-hem-de-insanlik-tarihinde-onemli-bir-unsurdur

Annelik Hem Dinimiz Hem Milli Tarihimiz Hem De İnsanlık Tarihinde Önemli Bir Unsurdur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şelale Lokantasında sivil toplum kuruluşlarının bayan temsilcileri ile kahvaltıda biraraya geldi.

erasmus-projesi-kapsaminda-ilimize-gelen-ogretmenler-il-milli-egitim-muduru-ali-tatliyi-ziyaret-ettiler

Erasmus Projesi Kapsamında İlimize Gelen Öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı Ziyaret Ettiler.

Şahnahan Ortaokulumuzun koordine ettiği Erasmus+ Ka201 Avrupa Birliği projesi kapsamında İtalya, Bulgaristan, Romanya ve Portekizden gelerek İl Müdürlüğümüze ziyarette bulunan öğretmen ve idarecileri İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı makamında kabul etti.

baskan-guderden-milli-egitim-muduru-tatliya-ziyaret

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Tatlı’ya Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Güder, 6.8’lik Elazığ merkezli depremin ardından Battalgazi İlçesinde ağır hasar gören okullarda öğrenim gören ve diğer okullara nakledilen öğrencilerin yaşadığı sorunları aktardı.

gures-milli-takim-kampina-davet-edildiler

GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİLER

24 Ocak – 06 Şubat 2020 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan Grekoromen Güreş Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan ilimiz sporcusu Hamza KURAK Milli Takım Kampına davet edildi.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-il-baskani

''MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI''

Sayın Vekilim, çok kıymetli dava arkadaşlarım, hemşerilerim ve değerli Malatya kamuoyu; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın beyin önerileri ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin olurları ile Malatya İl Başkanlığına Atanmış bulunuyorum.Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde mücadelenin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi alanda verilmesi gerektiği aşikardır.Biz de yolumuza bu anlayış ile devam edeceğiz.Ve inanıyoruz ki Malatya’yı bugüne kadar görmediği bir enerji ve siyaset anlayışı ile tanıştıracağız.

mtu-bitkisel-uretim-hastaliklarina-karsi-milli-ilac-calismasini-yurutecek

MTÜ, bitkisel üretim hastalıklarına karşı milli ilaç çalışmasını yürütecek

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında bitkisel üretimdeki bazı hastalıklara karşı milli ve yerli ilaç üretiminin deneme ve ARGE çalışması Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından yürütülecek.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ DEPREM İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI TBMM

Geçen cuma günü 20.55 te Elazığ lSivrice merkezli 6.8 lik bir afet meydana geldi, deprem meydana geldi. Bu depremden dolayı tüm ulusumuza geçmiş olsun diliyorum.

calik-darbe-girisimleri-kisi-basina-milli-geliri-dusurdu

Çalık: “Darbe girişimleri kişi başına milli geliri düşürdü”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Darbe süreçleri olmamış olsaydı bugün kat etiğimiz yol çok daha iyi olacaktı, kişi başına düşen milli gelirimiz çok daha yüksek olacaktı.” Dedi. Milletvekili Çalık, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen Halk Gününe katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.