canlı yayın
il-milli-egitim-muduru-ali-tatliya-veda-programi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya Veda Programı

İlimizde yaklaşık 6 yıldır görev yapan, çalışmalarıyla İlimiz eğitimine büyük katkı sağlayarak başarı çıtasını yükselten İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya İl Müdürlüğümüzce veda yemeği programı düzenlendi.

milliyetcilik-yeniden-yukselecek

Milliyetçilik Yeniden Yükselecek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın 'MHP, Türkiye'nin mevcudiyet ve bütünlüğüne yönelik iç ve dış tehditler karşısındaki sarsılmaz varlık refleksinin siyasi teşkilatlanmasıdır' dedi.

milliyetci-hareket-partisi--malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

milliyetci-hareket-partisinden-ilce-kongreleri-devam-ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nden İlçe Kongreleri Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Arguvan ve Arapgir İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusun’da Samsun’un İlkadım ilçesi ile başlayan MHP kongreleri Malatya İlimizde ’de Hekimhan, Kuluncak ilçeleriyle başlayıp Arguvan ve Arapgir ilçe teşkilatlarının Kongreleri ile devam ediyor.

keskin-oyakin-hekimhan-projesi-yerli-otomobil-kadar-onemli-milli-bir-projedir

Keskin: “OYAK’ın Hekimhan Projesi yerli otomobil kadar önemli milli bir projedir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, OYAK tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesine kurulacak olan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi’nin milli bir proje olduğunu belirterek, “Hekimhan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi, yeri otomobil, yerli uçak, SİHA’lar kadar önemli ve milli bir projedir. Bu nedenle bir 12 yılın daha geçmemesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bölgemiz içinde kalkınma hamlesi olacak projenin daha hızlı başlatılması için özel desteğini bekliyoruz” dedi.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

rektor-karabuluttan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “İhanetleri unutmayalım, ihanetleri unutturmayalım, çünkü unutulan ihanetler her zaman tekrarlanır.” dedi.

baskan-cinardan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI;

“Bağımsızlık Ruhumuz 15 Temmuz’da Bir Kez Daha Destanlaştı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan hainlere destansı bir şekilde gereken dersi vermiştir. Özgürlük, hürriyet ve bağımsızlık ruhumuz 15 Temmuz gecesi bir kez daha destanlaşmıştır.” dedi.

baskan-cengizin-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Başkan Cengiz'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajı

15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz; devlet içine sızmış, ülkeyi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, milletin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

baskan-ozcandan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

BAŞKAN ÖZCAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

milliyetci-hareket-partisinin-kadro-ve-teskilat-yapisi-dinamik-disiplinli-dirayetli-dikkatli-donanimli-ve-her-seye-de-hazirliklidir

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır.

'KOVİD-19 hastalığının yol açtığı yüksek risk ve tehlikelerden dolayı ara vermek zorunda kaldığımız İl Başkanları Toplantımız bugün yapılmış, gündemdeki konu başlıklarıyla önümüzdeki dönemi kapsayacak siyasi ve stratejik planlamalarımız görüşülmüş, dikkatle gözden geçirilmiştir.

62-yilda-44-milli-park-ilan-edildi-

62 yılda 44 milli park ilan edildi

Gürer: “Milli parklar, gerektiği gibi korunuyor mu?” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 1958 yılından bu yana ülkemizde 44 adet milli park ilan edildiğini, milli parkların toplam alanının ise 880 bin hektar olduğunu açıkladı.

19-mayis-genclige-emanet-edilen-milli-ruhun-adidir

“19 MAYIS GENÇLİĞE EMANET EDİLEN MİLLİ RUHUN ADIDIR”

BAŞKAN GÜDER, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili--mehmet-fendoglu-anneler-gunu-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU ANNELER GÜNÜ MESAJI

Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizi hatırladığımız, unutulmaz duyguların yaşandığı önemli bir gün içerisindeyiz.

milli-savunma-bakanligitwitter-hesabindan-duydurdu

Milli Savunma BakanlığıTwitter hesabından duydurdu

Milli Savunma Bakanlığın sosyal paylaşım resmi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "COVID-19 salgınına yakalanan 3 mesai arkadaşımızdan

mhp-malatyamilletvekili-mehmet-celal-fendoglu-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

MHP MALATYAMİLLETVEKİLİ MEHMET CELAL FENDOĞLU, 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ MESAJı.

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET CELAL FENDOĞLU, 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI. 3 Mayıs 1944 ruhunun 76. yıl dönümünü gururla yâd ediyoruz. Türk milliyetçileri, yaşadıkları her devirde, mücadele ettikleri her zeminde, her türlü baskıya rağmen zulme ve haksızlığa boyun eğmemişler, yozlaşma ve yabancılaşmaya ise asla teslim olmamışlardır.

avsardan-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

Avşar'dan 3 Mayıs Milliyetçiler günü mesajı

Önceki MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

mhp-lideri-bahceliden-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

MHP Lideri Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 3 Mayıs Milliyetçiler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.