AKP
AKP
hali-saha-ve-spor-tesisleri-yeniden-acildi

HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI

Kaymakam Gülenç ile Belediye Başkanı Çınar, Açılış Maçında Forma Giydiler Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadılar.

mhp-il-baskani-mesut-samanlidan-maski-genel-mudurlugune-ziyaret

MHP İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’DAN MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin-ramazan-bayrami-dolayisiyla-yaptigi-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’NIN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIDIR;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış, bulunmaktayız.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin--kadir-gecesi-munasebetiyle-yayinladiklari-mesaj

Mhp Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın “Kadir Gecesi Münasebetiyle” yayınladıkları mesaj.

Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-anneler-gunu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir.

futbolcu-mesut-ozilden-kizilaya-anlamli-bagis

Futbolcu Mesut Özil’den Kızılay’a anlamlı bağış

Geçen yıl Amine Gülşe ile evlenen ve düğün yemeğini Kızılay’a bağışlayarak 16 bin kişiye yardım eden Mesut Özil’e, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

mhpmilliyetci-harekat-partisi-malatya-il-baskani-mesut-samanli-14-20-nisan-tarihleri-arasi-sehtiler-haftasi-olmasi-munasebetiyle-bir-mesaj-yayinladi-baskan-samanli-mesajinda

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 14-20 Nisan tarihleri arası Şehtiler haftası olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 14-20 Nisan tarihleri arası Şehtiler haftası olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-14-mart-tip-bayram-mesaji

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 14 Mart Tıp Bayram mesajı

Ülkemizde önemli bir tarihsel olaya ve ayrıca Modern Tıp Mekteplerinin açılmasına dayanan 14 Mart Tıp Bayramı ayrılmaz bir bütün olarak tüm sağlık çalışanları açısından önem arz etmektedir. Sağlık camiasında unvan ayırt etmeksizin tüm personelin özverili çalışmaları sonucunda hizmet kalitesi yükselmektedir.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-yeni-yil-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

mesut-izilden-dikkat-ceken-mesaj

MESUT İZİL'DEN DİKKAT ÇEKEN MESAJ

ÇİN'in Uygur Sincan (Doğu Türkistan) Türklerine yönelik asimilasyon ve işkencelerine karşı dünya alem sessiz kalırken, yıldız futbolcu Mesut Özil, sesini yükseltti.

battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanlinin--ogretmenler-gunu-mesaji

BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLININ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım her yıl ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanır, geçmiş ve geleceğimizde emeği geçen öğretmenlerimiz sevgiyle anılır, ziyaret edilir. 24 Kasım, 1928 yılında Latin harflerinin 1 Kasım 1928 tarihinde kabulünün ardından Millet Mektepleri’nin açıldığı ve okuma yazma seferberliğinin başladığı gündür. Bugün sadece Millet Mektepleri açılmamış ayrıca Mustafa Kemal Atatürk Başöğretmen olarak kabul edilmiştir. Bu önemli tarih 1981 yılından itibaren her 24 Kasım günü öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanlidan-10-kasim-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLI'DAN 10 KASIM MESAJI

Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir." "Atatürk öyle bir insandır ki, hayali değildir. İstediğini bilir, bildiğini yapar, yapamayacağı bir şeyi de istemez."

mhp-battalgazi-merkez-ilce-baskani-mesut-samanli-dan-ramazan-bayrami-mesaji-

MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı dan, Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada, tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.

baskan-samanli-19-mayis-bagimsizligimizin-sahlandigi-gundur

Başkan Samanlı, 19 Mayıs bağımsızlığımızın şahlandığı gündür

MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

ilce-baskani-mesut-samanlidan-kandil-mesaji

İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLI'DAN KANDİL MESAJI

Battalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı yayımladığı masajında şu ifadelere yer verdi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-secim-calismalariyla-ilgili-bakis-gazetesine-aciklamalarda-bulundu

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut samanlı seçim çalışmalarıyla ilgili bakış gazetesine açıklamalarda bulundu.

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut samanlı seçim çalışmalarıyla ilgili bakış gazetesine açıklamalarda bulundu.