canlı yayın
vali-aydin-barusun-10-kasim-ataturku-anma-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ'UN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJLARI

10 Kasım 1938 günü ebedi âleme irtihal eden Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82 nci vefat yıldönümünde milletçe bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd etmekteyiz.

vali-aydin-barusun-18-mart-sehitler-gunu-mesajlari

Vali Aydın Baruş'un 18 Mart Şehitler Günü Mesajları

Tarihimizin şanlı sayfalarına altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferi’nin 105’nci yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşarken Şehitleri Anma Günü olan bugünde canlarını vatanımızı ve bağımsızlığımızı koruma uğrunda feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

sayin-valimizin-12-mart-istiklal-marsinin-kabul-edildigi-gunu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-gunu-mesajlari

Sayın Valimizin 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Günü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajları

İstiklal Marşı Türk Milletinin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve bin bir fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş en müstesna örneğidir.

malatya-valisi-sayin-aydin-barusun-kurban-bayrami-kutlama-mesajlari

MALATYA VALİSİ SAYIN AYDIN BARUŞ’UN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI

Yoksulların, muhtaçların ve kimsesizlerin hatırlandığı, sıla-i rahimin gerçekleştirildiği, küskünlüklerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların nihayete erdirildiği bayramlar, dayanışma ve yardımlaşma ve birlikte yaşama kültürümüzün güçlendirilmesine emsalsiz katkılar sağlayan müstesna günlerdir.

-vali-aydin-barusun-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJLARI

15 Temmuz 2016,karanlık ellerce beslenen FETÖ/PDY terör örgütü eliyle ülkemizin, milli irademizin, demokrasimizin, hülasa istikbalimizin yok edilmek istendiğikara bir gün olarak tarihte yerini almış, bu kara günde, ülkemizin savunması ve terörle mücadelesi için Aziz Milletimizin alın teriyle alınan silahlar,Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniforması altında gizlenen hainler tarafından Milletimizin üzerine doğrultulmuştur.

vali-aydin-barusun-ramazan-ayi-kutlama-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ'UN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJLARI

Dua, ibadet, yardımlaşma ve dayanışma günlerini uhdesinde barındıran, On Bir Ayın Sultanı olan bir Ramazan Ayına daha ulaşmış bulunmanın engin huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.