canlı yayın
milletvekili-aylin-cesur-ispartayi-koy-koy-meclise-tasiyor

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR, ISPARTA’YI KÖY KÖY MECLİSE TAŞIYOR

SAĞIR KÖYÜNDE TELEFON, İNTERNET YOKKEN, UZAKTAN EĞİTİM NASIL OLACAK” “KÖYLÜ KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMİYOR, DERHAL ÇÖZÜM ÜRETİN” İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Yalvaç’ın Sağır köyündeki devam eden iletişim altyapısı eksikliğini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a sordu. Aylin Cesur, her hafta başka bir eksikliği dile getirip vatandaşın sorunlarını Meclis’e taşıyor.

aylin-cesur-bu-defa-da-lavantayi-meclise-tasidi

AYLİN CESUR, BU DEFA DA LAVANTAYI MECLİSE TAŞIDI

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR TÜRKİYE’NİN LAVANTA CENNETİ KUYUCAK KÖYÜNDEKİ ÜRETİCİ PAZARI VE LAVANTA BAHÇELERİNİ ZİYARET ETTİ MİLLETVEKİLİ CESUR LAVANTA ÜRETİCİLERİNİ TEK TEK DOLAŞARAK HER BİRİ İLE AYRI AYRI SOHBET ETTİ, TEK TEK SORUNLARINI DİNLEDİ.

milletvekili-draylin-cesur-isparta-kiraz-ureticisinin-sorunlarini-yeniden-meclise-tasidi

MİLLETVEKİLİ DR.AYLİN CESUR; ISPARTA KİRAZ ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI YENİDEN MECLİSE TAŞIDI

22 Haziran’da TBMM’ne bir soru önergesi vererek, Kiraz üreticisinin sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ileten Isparta İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, bu defa kirazcılara desteğini 20 Milletvekili arkadaşı ile bir Meclis Araştırması isteyerek verdi ve TBMM’nde Araştırma Komisyonu açılması gerektiğini söyleyerek teklifte bulundu.

fendoglu-depremzedelerin-fatura-talebini-meclise-tasidi

Fendoğlu, Depremzedelerin Fatura Talebini Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada 24 Ocak'ta yaşanan deprem nedeniyle elektrik ve doğalgaz faturalarının 3 ay ertelendiğini ancak 3 ayın sonunda depremzedelerin toplu ödeme yapma gücünün olmadığını ifade ederek, fatura bedellerinin alınmamasını talep etti.

fendoglu-ogretmenlerin-sorunlarini-meclise-tasidi

Fendoğlu Öğretmenlerin sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe kanunun Milli Eğitim ve Dışişleri Bakanlığı bütçelerinin görüşüldüğü TBMM genel kurulunun 6. Turunda Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof.Dr. Ziya Selçuk’a; Öğretmen atamaları ilgili olarak Şubat ayında ki öğretmen atamalarının sayısı ile engelli öğretmen ve ücretli öğretmen atama kontenjanlarının ne kadar olacağını sordu.

fendoglu-dogansehir-ilcesinin-sorunlarini-meclise-tasidi

Fendoğlu Doğanşehir İlçesinin Sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Doğanşehir ilçesi Elmalı, Savaklı, Kapıdere,Gövdeli ve Küçüklü mahallesindeki problemleri dile getirdi. MHP Milletvekili Fendoğlu konuşmasında;