canlı yayın
gencler-hekimhan-ve-yazihan-vatandaslarina-maske-dagitti

Gençler Hekimhan ve Yazıhan Vatandaşlarına Maske Dağıttı

Malatya Gençlik Federasyonu Malatya’nın Hekimhan ve Yazıhan ilçelerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

baskan-cinardan-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-kayisi-dezenfektan-ve-maske-hediyesi

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ, KAYISI, DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYESİ

“Çocuklarımızın Mutlu Anlarına Şahitlik Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Emin Bitlis İlkokulunda düzenlenen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi açılış programlarına katılarak çocuklara kırtasiye malzemesi, dezenfektan seti, kayısı ve maske hediye etti.

kaymakam-duran-ve-baskan-guderden-maske-denetimi

Kaymakam Duran Ve Başkan Güder’den Maske Denetimi

Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Gerçekleşen denetimlerde esnaf ve vatandaşlardan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları istendi.

istanbuldaki-maske-denetimlerinde-15-bin-621-kisiye-islem-uygulandi

İstanbul'daki maske denetimlerinde 15 bin 621 kişiye işlem uygulandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, maske takma zorunluluğu kapsamında kentte, 22 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında 1 milyon 189 bin 93 denetim yapıldığını, 15 bin 621 kişi hakkında işlem uygulandığını açıkladı.

maskeli-bisiklet-arapgirde

MASKELİ BİSİKLET ARAPGİR’DE

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun 6 Temmuz'da ilimize yapmış olduğu ziyaret sırasında başlatılan ve halk tarafından beğeni toplayan "4 Günde 44 Bisikletli Gönüllü Gençle 44 Bin Maske Dağıtımı" projesi yapılan faaliyetlerle amacına ulaştı. Halkın ve gençlerin yoğun talebi nedeniyle projeye ilçelerde de devam etme kararı verildi

maske-uzerinde-yalan-bilgiler

MASKE ÜZERİNDE YALAN BİLGİLER

Covid-19’a karşı insanlığın elindeki en önemli silahlardan biri olan maske ile ilgili olarak sosyal medyada ortaya atılan iddialar, koronavirüsle mücadeleye darbe vuruyor.

maske-ve-eldivenlerin-cikarildiktan-sonra-hemen-cope-atmayiniz

Maske ve eldivenlerin çıkarıldıktan sonra hemen çöpe atmayınız

Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Okyar Yayalar: "Salgında maske ve eldiven gibi tıbbi atıklar artış gösterdi.

buyuksehir-cuma-namazina-gelenlere-maske-dagitti

BÜYÜKŞEHİR, CUMA NAMAZINA GELENLERE MASKE DAĞITTI

Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Cuma Namazlarının yeniden başlaması dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulundu.

sofor-esnafina-maskeel-ve-ortam-dezenfaktani

Şoför esnafına maske,el ve ortam dezenfaktanı

Malatya Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birliği tarafından ilçelerde faaliyet gösteren şoför esnafına maske, el ve ortam dezenfektanı gönderildi. Dağıtım töreninde konuşan oda başkanı Şevket Keskin, vatandaşlara ve şoför esnafına korona virüs salgınıyla bireysel mücadele çağrısı yaptı.

istanbulda-dehset-anlari-maskeyle-bindi-taksiciye-dehseti-yasatti

İstanbul'da dehşet anları! Maskeyle bindi, taksiciye dehşeti yaşattı

İstanbul Arnavutköy'de taksiye binen bir kişi, bıçak tehdidi ile sürücünün cebindeki paraları alarak kaçtı.

10-ilde-maskesiz-sokaga-cikmak-yasak

10 ilde maskesiz sokağa çıkmak yasak!

Maskesiz sokağa çıkmanın yasaklandığı bu 10 ilin yanı sıra Gaziantep, İzmir, Adana gibi kentlerde de insan yoğunluğunun oluştuğu bazı cadde ve çarşılara maskesiz girilmesi yasaklandı.

yesilyurt-belediyesinden-cocuklara-gunun-hediyesi-ozel-uretilen-maskeler

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GÜNÜN HEDİYESİ; ÖZEL ÜRETİLEN MASKELER

“Çocuklarımızı Virüs Belasından Uzat Tutmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “(KOVİD-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 11.00–15.00 arası sokağa çıkma izni verilen çocuklarımıza özel ürettiğimiz maskeleri hediye ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem mutluluklarını paylaştık hem de uyulması gereken kurallar hakkında gerekli tavsiyelerde bulunduk.” dedi.

gaziantepte-15-gunde-15-milyon-maske-uretilecek

Gaziantep’te 15 günde 15 milyon maske üretilecek

Gaziantep’te, Corona virüs (COVID-19) hastalığının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kapsamında takılması zorunlu olan tek kullanımlık maske kumaş temini, üretim ve dağıtımı ile ilgili işbirliği protokolü için imzalar atıldı .

chp-malatya-sokak-sokak-maske-dagitti

CHP Malatya Sokak Sokak Maske Dağıttı

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında birinci derece önem taşıyan maske CHP Malatya İl örgütü tarafından dağıtılmaya devam ediyor. Salgının yayılmasını önlemek adına Malatya ilçeleri ve şehir merkezinde faal olan esnafa maske dağıtımı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı bu kez de cadde cadde, sokak sokak maske dağıttı.

bulent-kucuk-maskeler-sporcularimiza-ulastirildi

Bülent Küçük: “Maskeler sporcularımıza ulaştırıldı!.”

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent KÜÇÜK, İlçemizdeki başarılı sporcuları ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek maske dağıttı.

universite-adaylarina-tavsiyeler-evde-maskeyle-deneme-sinavi-cozun

Üniversite adaylarına tavsiyeler: Evde maskeyle deneme sınavı çözün

Koronavirüs salgını nedeniyle tarihi iki kez değişen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. Bu yıl okula, kursa gitmeden evde online yöntemlerle sınava hazırlanan öğrencileri stres yapmamaları konusunda uyaran Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Nesteren Gazioğlu, bütün dünyanın olağanüstü günler yaşadığı bu dönemde adayların hedefe odaklanmalarını ve bol bol soru çözmeye devam etmelerini vurguladı.

beykoz--ilce-spor-mudurlugunden-sporculara-maske-dagitimi

Beykoz İlçe Spor Müdürlüğünden sporculara maske dağıtımı

Beykoz İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük Koronavirüs ile mücadele kapsamında sporcu ve sporcu ailelerine maske dağıtımı yapıyor.

vali-barus-trafik-haftasi-dolayisiyla-maske-ve-dezenfektan-dagitti

Vali Baruş Trafik Haftası Dolayısıyla Maske Ve Dezenfektan Dağıttı

Vali Aydın Baruş Trafik Haftası dolayısıyla Elazığ yolu uygulama noktasında sürücülere maske ve dezenfektan dağıttı.

battalgazi-belediyesi-firincilar-esnafina-maske-dagitti

Battalgazi Belediyesi Fırıncılar Esnafına Maske Dağıttı

Battalgazi Belediyesi İmkânlarını Vatandaş İçin Seferber Ediyor Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti. Fırıncı esnafına dağıtılmak üzere koruyucu maskeleri Oda Başkanı Mehmet Büyükelçi’ye teslim eden Başkan Güder, Bu zor süreçte gece gündüz demeden çalışan fırıncılara teşekkür etti.