canlı yayın
18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-zaferinin-105-yildonumu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Malatya’da Garnizon Şehitliğinde tören düzenlen

vali-aydin-barusun-18-mart-sehitler-gunu-mesajlari

Vali Aydın Baruş'un 18 Mart Şehitler Günü Mesajları

Tarihimizin şanlı sayfalarına altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferi’nin 105’nci yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşarken Şehitleri Anma Günü olan bugünde canlarını vatanımızı ve bağımsızlığımızı koruma uğrunda feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

18-mart-canakkale-zaferi-mesaji

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

1915 Çanakkale zaferi büyük bir imanın, sarsılmaz cesaret ve mertliğin bir simgesi, ecdadımızdan bizlere bir ders, bir kılavuz niteliğindedir. 2000 yıllık tarihimiz; inanç, kararlılık ve yiğitlikle kazanılmış birbirinden değerli zaferlerle doludur. Gerek Suriye ve Libya'da verdiğimiz mücadelede; gerek Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan Koronavirüs hususunda ülke olarak geçirdiğimiz zor günleri atlatmak için Çanakkale ruhunu yakalamamız; milletçe dayanışma ve birlik içinde gerçek ve mecaz anlamlarıyla virüslere karşı mücadele etmemiz elzemdir. Hangi görüşten olursa olsun, vatandaşlarımız, siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ülkemize yönelen tehditlere karşı yek vücut halinde göğüs gerdiği zaman, tarihimizin de net bir şekilde gösterdiği gibi, hiç bir fitne ve fesat bu topraklarda başarı şansı bulamayacaktır.

baskan-guderin-18-mart-canakkale-zaferi-mesaji

Başkan Güder'in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Çanakkale Zaferi, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır" dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

baskan-cengizin-14-mart-tip-bayrami-mesaji

Başkan Cengiz'in 14 Mart Tıp bayramı mesajı

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan Cengiz 14 Bayramı Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

baskan-ilhandan-14-mart-tip-bayrami-mesaji

BAŞKAN İLHAN'DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir hayat sunmayı hedef edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan hayatına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımla kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-14-mart-tip-bayram-mesaji

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 14 Mart Tıp Bayram mesajı

Ülkemizde önemli bir tarihsel olaya ve ayrıca Modern Tıp Mekteplerinin açılmasına dayanan 14 Mart Tıp Bayramı ayrılmaz bir bütün olarak tüm sağlık çalışanları açısından önem arz etmektedir. Sağlık camiasında unvan ayırt etmeksizin tüm personelin özverili çalışmaları sonucunda hizmet kalitesi yükselmektedir.

baskan-kilictan-14-mart-tip-bayrami-mesaji

BAŞKAN KILIÇ'TAN '14 MART TIP BAYRAMI' MESAJI

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ BÜTÜN ZORLUKLARA GÖĞÜS GERİYOR” Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

sayin-valimizin-12-mart-istiklal-marsinin-kabul-edildigi-gunu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-gunu-mesajlari

Sayın Valimizin 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Günü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajları

İstiklal Marşı Türk Milletinin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve bin bir fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş en müstesna örneğidir.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan--8-mart-dunya-emekci-kadinlar-gunu-mesaji

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Sucu yaptığı yazılı açıklamada, Toplumun yarısını oluşturan kadınların yok sayarak ve onları toplumsal, siyasal ve çalışma yaşamının içerisine almadan, kalkınmanın sağlanmasının ve demokrasinin kurulması mümkün olmadığını söyledi

tufenkcinin-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-mesaji

TÜFENKCİ’NİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MALATYA MİLLETVEKİLİ BÜLENT TÜFENKCİ’NİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI Kadınlarımız tarih boyunca iktisadi, askeri ve sosyal hayatın içinde aktif şekilde yer alarak fedakâr, onurlu, çalışkan Anadolu kadın ruhunun en güzel örneklerini bu topraklara nakşetmişlerdir.

battalgazi-belediyesinden-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BAŞKAN GÜDER: “HAYATI DEĞİŞTİREN KADINLARDIR” Battalgazi Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “HAYATA DOKUNAN KADINLAR” programı düzenlendi. Mövenpick otelde yapılan programa çok sayıda davetli katıldı. Özellikle depremde olağanüstü bir gayretle çalışan bayanların davet edildiği programa katılım üst düzeyde gerçekleşti.