AKP
AKP
mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

baskan-guder-kooperatifcilikte-markalasma-cok-onemlidir

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFÇİLİKTE MARKALAŞMA ÇOK ÖNEMLİDİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 Aralık’ta kutlanan “Dünya Kooperatifçilik Günü” nedeniyle ‘Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Güder, “Başarılı kooperatifler, hem üreticinin hem de tüketicinin sorunlarının çözümünde çok önemli bir görevini yerine getiriyorlar” dedi.

vali-gul-gaziantep-markasi-artik-aranilan-markalardan-oldu

Vali Gül, “Gaziantep markası artık aranılan markalardan oldu”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, (MHGF) Penye, Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON), ve KOSGEB destekleriyle düzenlenen PENTEX 9. Penye Tekstil ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Vali Gül, burada Gaziantep markalarının artık aranılan markalardan olduğunu söyledi.

ornek-ve-marka-yatirimlarla-gelisip-buyuyoruz

Örnek ve Marka Yatırımlarla Gelişip, Büyüyoruz”

BAŞKAN ÇINAR, İZOLLU VAKFININ DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA YENİ YATIRIMLARI ANLATTI Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İzollu Vakfı Yönetimi tarafından düzenlenen söyleşi programında, Yeşilyurt’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 Vizyonuna ulaştıracak yeni yatırımları anlattı. Başkan Çınar, Yeşilyurt’un gerek fiziksel gerekse de insan odaklı sosyal sorumluluk projeleriyle gelişimi sürdüren, her alanda örnek ve marka yatırımlarla büyüyen bir ilçe olduğunu söyledi.

mtude-patent-ve-marka-anlatildi

MTÜ’de patent ve marka anlatıldı

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından kariyer ve marka sohbetleri kapsamında düzenlenen ‘AR-GE ve Yenilik Ekosisteminin Fikri Mülkiyet Odaklı Dönüşümünde Üniversitelerin Rolü’ konferansına katıldı.

yerli-uretimde-marka-olma-yolunda-ilerliyoruz

Yerli Üretimde Marka Olma Yolunda İlerliyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yerli üretime katkı sağlamak, tarımsal kalkınmada Yeşilyurt modelini hayata geçirmek adına hizmete sundukları ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında topraksız çilek üretimine başladıklarını söyledi.

il-baskani-ihsan-koca-malatya--marka-sehir-olacak

İL BAŞKANI İHSAN KOCA MALATYA MARKA ŞEHİR OLACAK

Ak parti Malatya il başkanı İhsan Koca yapacağımız hizmetlerle Malatya’mız daha da güzel olacak dedi.

festivalimiz-yesilyurt-markasini-daha-degerli-hale-getirecek-

“Festivalimiz; Yeşilyurt Markasını Daha Değerli Hale Getirecek”

Doğa ile tarihin bir arada yaşandığı, eşsiz güzellikleri içinde barındıran Yeşilyurt’un kadim medeniyetini, kültürel ve sanatsal zenginliklerini, ilçe halkının misafirperverliğini, yöresel yemeklerini, tadına doyulmaz tarımsal ürünlerini ve geleneksel oyunları başta olmak üzere tarihi ve turistik zenginliklerini dünyaya yansıtmayı hedefleyen 25.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali 28 ile 30 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

rektor-prof-dr-karabulut-ulusal-ve-uluslararasi-arenada-marka-universitesi-olacagiz

Rektör Prof. Dr. Karabulut; “Ulusal ve uluslararası arenada marka üniversitesi olacağız”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut; üniversitenin kuruluşunun 1. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; üniversitenin ulusal ve uluslararası arenada marka üniversitesi olma idealinde olduğunu bildirdi.

cevresel-projelerde-marka-ve-ornek-bir-ilceyiz

“Çevresel Projelerde Marka ve Örnek Bir İlçeyiz”

Çevre ve doğa sağlığının korunması noktasında toplumda farkındalık yaratacak yatırımlar ve sosyal sorumluluk projelerine aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesi, kullanım süreci dolmuş ve tehlike arz eden atık floresan lambaları toplamak amacıyla ‘Floresanlar Atık Kutularına’ projesini başlattı. Proje kapsamında kamu, kurum, okullar, siteler ve muhtarlık binalarına yerleştirilecek kutularda toplanacak atık floresanlar, çevreye zarar vermeden geri dönüşüme gönderilecek.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.