AKP
AKP
keskinden-yeni-malatyaspora-destek-mesaji

Keskin'den Yeni Malatyaspor'a destek mesajı

Yeni Malatyaspor'un bir şehir takımı olduğunu, yönetiminin de, hocasının da, futbolcusunun da ve taraftarının da bunun farkında olması gerektiğini kaydetti.

baskan-adayi-ahmet-koseden-yeni-malatyaspora-bayram-hediyesi

Başkan Adayı Ahmet Köse'den Yeni Malatyaspor'a Bayram Hediyesi

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da başkan adaylığını açıklayan Ahmet Köse, sarı-kırmızılı kulübün taraftarlarına bayram müjdesi verdi.

yeni-malatyaspor-gecmisteki-malatyasporami-dondu

YENİ MALATYASPOR GEÇMİŞTEKİ MALATYASPORA'MI DÖNDÜ

YENİ MALATASPOR ,Kulüp Başkanıyla,Yönetim kurulu üyeleri ile Hocası ile Teknik heyeti ve Futbolcuları ESKİ MALATYASPORU

baskan-guderden-yenimalatyaspora-destek-ziyareti

Başkan Güder'den Yenimalatyaspor'a destek ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor’u konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’a moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “Bizler ortak değerimize sahip çıktıkça, gerçek bir Malatyalı olabiliriz. Ben yok, biz yok, hepimiz varız” ded

yeni-malatyaspora-izlandali-forvet

Yeni Malatyaspor'a İzlandalı forvet

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'dan forvete takviye geldi. Sarı-kırmızılılar Rusya’nın Rubin Kazan takımından İzlanda Milli Takımı futbolcusu Vidar Örn Kjartansson transfer etti.

yeni-malatyaspora-odul

YENİ MALATYASPOR'A ÖDÜL

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri Töreni yapıldı. Süper Lig takımlarından BtcTurk Yeni Malatyaspor, yılın en iyi çıkış yakalayan takımı, milli futbolcu Merih Demiral ise yılın en iyi çıkış yakalayan sporcusu seçildi. İtalya Ligi (Serie A) takımlarından Juventus’ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, aldığı ödül nedeniyle yaşadığı mutluluğu dile getirdi.