canlı yayın
vekil-beyazit-yagcimusa-goleti-sadece-tokatimiza-degil-turkiyeye-kazandiracak

Vekil Beyazıt; 'Yağcımusa Göleti sadece Tokat’ımıza değil Türkiye’ye kazandıracak'

Tokat AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, Musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak için, talvegden yüksekliği 56 m olan kilçekirdekli kaya dolgu tipinde içme suyu ve enerji amaçlı inşaa edilecek olan Tokat Dartaş Mehmet Karaca Göleti’nin 2020 yılı Kasım ayı içerisinde ihalesi tamamlanmıştır.

erhan-cengiz-kiymetli-babasi-musa-cengiz-in-vefati-vesilesiyle-taziye-dileklerinde-bulunanlara-tesekkur-etti

Erhan CENGİZ Kıymetli Babası Musa CENGİZ 'in Vefatı Vesilesiyle Taziye Dileklerinde Bulunanlara Teşekkür Etti.

Kıymetli Babamın vefatı vesilesiyle; Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen;

gulumusagi-mahallesi-ilk-kez-asfalt-ile-tanisti

GÜLÜMUŞAĞI MAHALLESİ İLK KEZ ASFALT İLE TANIŞTI

Battalgazi İlçesi’ne bağlı Gülümuşağu mahallesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 16 Km’lik yolda genişletme ve asfalt serimi işlemleri yaptı. 12 kırsal yerleşim yeri ile ulaşımı sağlayan yol, ilk defa asfalt ile buluştu.

halkin-sagligi-ile-oynanmasina-musaade-etmeyin

HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNANMASINA MÜSAADE ETMEYİN.

BALIK VE TAVUK BAŞTA OLMAK ÜZERE ANTİBİYOTİK UYGULAMASINI SIKI DENETLEYİN Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Türkiye`de son 25 yıl içinde artan tavuk üretimi ile son 20 yılda Kültür balığı diye üretilen balıklarında olduğunu görüyoruz

-tso-baskani-celik-kendine-koruma-kalkani-buldu

TSO BAŞKANI ÇELİK KENDİNE KORUMA KALKANI BULDU

Geçtiğimiz günlerde Tokat TSO Başkanı Ali Çelik ile ilgili haber sitemiz ve haber sitemizin sosyal medya hesabından haber nitelikli bilgi edinme ve cevap bekleyen sorular sordum.

btcturk-yeni-malatyaspor--trabzonspor-musabakasina-bakandan-aciklama

BtcTürk Yeni Malatyaspor – Trabzonspor müsabakasına Bakan'dan açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, “Süper Lig maçları seyircisiz oynanacak mı” sorusuna cevap verdi. Kasapoğlu; “Spor müsabakalarıyla ilgili federasyonla çalışmamız neticesinde Mart ve Nisan aylarında çoğunu ertelemiş durumdayız. 80’den fazla müsabakayı ertelenmek zorunda kaldık. Bunların listesini birazdan paylaşacağız” dedi.

izmir-fethi-sekin-ve-musa-cani-unutmadi

İzmir Fethi Sekin ve Musa Can’ı unutmadı

İzmirliler, İzmir Adliyesi’nin önünde üç yıl önceki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can’ı unutmadı. Bayraklı Adliyesi'ndeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende konuşan Adalet Bakanı Yardımcısı Zekeriya Birkan, İzmir Adliyesi'ne yapılan saldırının Türk yargısına yapıldığını hatırlatarak, "Ama teröristler bir şeyi unuttular. Fethi Sekin gibi kahramanlarımız var. Fethi Sekinler asla bitmez. Bizler şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz" dedi.

baskan-guder-abdal-musa-birlik-lokmasi-gunune-katildi

BAŞKAN GÜDER, ABDAL MUSA BİRLİK LOKMASI GÜNÜ’NE KATILDI

Osman Güder:” Bu Tür Etkinlikler Bizim Birlik Ve Beraberliğimize Vesile Olmalıdır” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Vakfı ile Cem Vakfı ortak tarafından ortak düzenlenen Abdal Musa Birlik Lokması Günü’ne katıldı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Öğretmenler Kupası Bölge Müsabakalarında Dereceye Giren Takımlarımız Başarılarını İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı İle Paylaştı

İlimizde gerçekleştirilen Türkiye Öğretmenler Kupası Doğu Anadolu Bölge Müsabakalarında dereceye giren öğretmenlerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

malatyada-sandik-musahitleri-arasinda-kavga-2-olu

Malatya'da sandık müşahitleri arasında Kavga 2 ölü

Malatya'nın Pütürge ilçesinde sandık müşahitleri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 2 kişi ölürken bir kişi yaralandı.