AKP
AKP
vali-aydin-barus-hekimhanda-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan İlçesinde kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların ilk elden çözülmesi için toplantı düzenledi.

baskan-gurkan-muhtarlarla-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ:

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü Buluşması gerçekleştirildi. Nikâh Sarayında düzenlenen programa Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcıları, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Kayısı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, muhtarlar, Daire Başkanları ve Muhtarlık İşleri Şube Müdürler katıldı.

yesilyurt-belediyesi-meclis-uyeleri-ve-muhtarlarla-istisare-toplantisi-duzenledi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘MECLİS ÜYELERİ VE MUHTARLARLA İSTİŞARE’ TOPLANTISI DÜZENLEDİ

“Sürekli Değişim ve Sürekli Yenilikle İlçemizi Geleceğe Hazırlıyoruz” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Meclis Üyeleri ve Muhtarlarla İstişare’ toplantısında talep ve önerileri dinlediler.

baskan-guder-yapilacak-yeni-yatirimlari-muhtarlarla-paylasti

Başkan Güder, Yapılacak Yeni Yatırımları Muhtarlarla Paylaştı

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, “Çalışmalarımızda muhtarlarımızla yakın istişare halindeyiz” dedi.

vali-barus-muhtarlarla-deprem-bilgilendirme-toplantisi-duzenledi

Vali Baruş Muhtarlarla Deprem Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Vali Aydın Baruş, mağdur olan vatandaşlarımızın doğru bilgilere erişimini sağlamak amacıyla Battalgazi İlçe Kaymakamlık toplantı salonunda muhtarlarla toplantı düzenledi.

vali-barus-akcadag-ilcesinde-muhtarlarla-toplanti-duzenledi

Vali Baruş Akçadağ İlçesinde Muhtarlarla Toplantı Düzenledi

Vali Aydın Baruş, Akçadağ ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu, sulama ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili ilçenin yaşam kalitesini arttırmak, devletimizin sağladığı imkânlarla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yapılacak çalışmalar üzerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştird

baskan-gurkan-yazihan-ilcesinde-ziyaretlerde-bulunup-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Yazıhan ilçesinde ziyaretlerde bulunup muhtarlarla bir araya geldi

GÜRKAN: DOĞRU PLANLAMAYLA DAHA HIZLI İLERLEYECEĞİZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Geziye Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, meclis üyeleri, bazı daire başkanları, şube müdürleri, Yazıhan’a bağlı mahalle muhtarları da eşlik etti.

vali-barus-puturge-ilcesinde-muhtarlarla-bir-araya-geld

Vali Baruş, Pütürge İlçesinde Muhtarlarla Bir Araya Geld

Vali Aydın Baruş, Pütürge ilçesi Dumlupınar Ortaokulu Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

baskan-guder-muhtarlarla-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜDER, MUHTARLARLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara büyük önem verdiğini belirterek, “Bizde aynı hassasiyeti muhtarlarımıza gösteriyoruz ve göstermek zorundayız” dedi.