canlı yayın
mhpli-bulut-bu-bir-oy-cagrisi-degil-seferberlik-cagrisidir

MHP’Lİ BULUT: “Bu bir oy çağrısı değil, seferberlik çağrısıdır”

MHP Tokat Milletvekili Adayı Yücel Bulut konuşmasını şöyle tamamladı: “Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek vatan borcudur. Onun etrafında kenetleneceğiz. Milletvekili seçilemezsem bir gece canım sıkılabilir. Recep Tayyip Erdoğan seçilemezse milletimin adına üzülürüm. Günlerce yasını tutarım. Benim gibilerin yeri hemen dolar.

yucel-bulut-bu-bir-secin-degil-vatan-savunmasidir

YÜCEL BULUT: BU BİR SEÇİN DEĞİL VATAN SAVUNMASIDIR

Bulut, 'MHP’yi Meclis’te daha güçlü hale getirmeliyiz. Cumhur İttifakı; Türk mucizesinin şahlanışı, dünyaya vurulacak Türk mührünün müjdecisi, millî istiklâlin namusu, millî istikbâlin müdafaa ruhudur”

mhp-li-bulut-istifami-ediyor-

MHP Lİ BULUT İSTİFAMI EDİYOR !

Tokat AK Parti eski milletvekili MKYK üyesi Z.A ile çeşitli konularda adı sık sık gündeme gelen MHP milletvekili Yücel Bulu

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--fendoglu-esnaflarin-taleplerini-bakan-elvana-iletti-

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU *“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN'A İLETTİ”*

*“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN’A İLETTİ”* Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2021 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde söz alarak salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlerle çoğu iş yeri ve esnafımız devletimizin almış olduğu kararlara uyarak çalışma sistemlerini ve saatlerini kurallara uyacak şekilde düzenlediğini belirterek Hazine Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a “Esnaflarımızın bu mücadele süresi içinde Bakanlığımızdan ilave talepleri vardır; kredilerinin, vergi ve SSK ile BAĞKUR primlerinin, kredi kartları ödemesinin en az üç ay ertelenmesi, icra ve haciz işlemlerinin salgın sonuna kadar ertelenmesi, sicil affının getirilmesini istemektedirler. Bu kapsamda bakanlığımız bir çalışma planlamakta mıdır?” diyerek sordu.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhanin-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji---

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın 24 kasım öğretmenler günü mesajı:

Günümüzde hızla gelişen ve değişen Dünya’mızı Türk ve Müslüman olarak okumak ve anlamak yolunda, ülkemiz gençliğinin, ilim merkezinde, fikir ve ruh dünyalarını şekillendirmek gibi mühim bir vazifenin temel taşı olarak gördüğümüz öğretmenlerimizi hatırladığımız gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü idrak etmekteyiz.

mhp-malatya-il-baskani-samanlidan-10-kasim-ataturku--anma-mesaji

MHP MALATYA İL BAŞKANI SAMANLI'DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümünde, rahmet ve minnetle anıyoruz.

mhp-lideri-bahceliden-izmir-depremi-sonrasi-gecmis-olsun-mesaji

MHP Lideri Bahçeli'den İzmir depremi sonrası geçmiş olsun mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde depremi sonrası, geçmiş olsun mesajında bulundu. Bahçeli, "Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelineceğine inanıyorum" dedi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI;

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek, Milletin iradesini her şeyden üstün tutan Mustafa Kemal Paşa’nın “Yarın Cumhuriyeti ilân edeceğiz” demesinin üzerinden tam 97 yıl geçti. Türk’ün En Büyük Bayramını, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz