canlı yayın
mhpli-taslicaydan-kaptanciogluna-ders

MHP'li Taşlıçay'dan, Kaptancıoğlu'na ders

MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaptancıoğlu'na dersini verdi.

mhpli-aycan-ogrenci-kredi-borclari-ertelensin

MHP'li Aycan 'Öğrenci kredi borçları ertelensin'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, yükseköğrenim kredisi kullanan gençlerin korona virüs salgını döneminde sıkıntı yaşadığını söyledi. Aycan, "Birçok genç çalışamadığından ve işsiz olduğundan kredi borçlarını ödeyememektedir. Bu nedenle gençlerin kredi borcu ödemeleri ertelenmeli ve bu dönem için faiz işletilmemelidir. Kredi borçlarının işe girene kadar ertelenmesi en uygun uygulama olacaktır" dedi.

mhpli-ozdemir-yerel-medyanin-en-azindan-nefes-almasi-saglanmali

MHP'li Özdemir: Yerel medyanın en azından nefes alması sağlanmalı

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yerel medyanın son yıllarda artan sorunlarının Kovid-19 salgını sonrasında daha da sıkıntılı bir hal almaya başladığını ifade ederek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yanıtlaması isteğiyle TBMM'ye soru önergesi verdi.

mhpli-yalcin-mill-meclisin-hamuru-mayasi-millettendir

MHP'li Yalçın: Millî Meclisin hamuru, mayası millettendir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yaçın, "Tarihte, hem bağımsızlık uğrunda savaş yapan hem de bunu millî iradeye ve meşruiyete dayandıran başka bir parlamento görülmemiştir. Bu yönüyle Birinci TBMM; fevkalade ve emsalsizdir" dedi.

ak-partinin-onerisine-mhpli-baskandan-sert-yanit-bana-kanunsuz-is-yaptiramazsiniz

AK Parti'nin önerisine MHP'li Başkan'dan sert yanıt: Bana kanunsuz iş yaptıramazsınız

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Dilşat Ulaş'ın imar kanununa destek istemesine kızan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bana kanunsuz iş yaptıramazsınız" diyerek çıkıştı.

gorkemli-dugun-mhplileri-bulusturdu

Görkemli Düğün MHP'lileri buluşturdu

Ülkü Ocakları Malatya önceki dönem başkanı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nun danışmanı, ülkücü camiada sevilen ve sayılan bir isim olan Göksel Oğuz Tutlu ve eşi Meryem Tutlu’nun düğün merasimleri görkemli bir şekilde gerçekleşti. Çiftin bu mutlu gününe dostları aile yakınlarının yanı sıra partililer de büyük ilgi gösterdi.

mhpli-avsardan-hocali-katliami-mesaji

MHP'li Avşar'dan 'Hocalı Katliamı' mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 26 Şubat 1992'de yapılan 'Hocalı Katliamı'nın, Ermeniler tarafından kardeş Azerbaycan'a uygulanmış soykırım olduğunu söyledi.