canlı yayın
mhpden-askida-ekmek-kampanyasi

MHP'den Askıda Ekmek Kampanyası

Milliyetçi hareket Partisi teşkilatları, Türkiye genelinde "Askıda Ekmek Kampanyası" başlattı.

mhpde-partiler-arasi-bayramlasma-video-konferansla-yapildi

MHP'de partiler arası bayramlaşma video konferansla yapıldı

Covid-19 tedbirleri kapsamında partiler arası bayramlaşma bu sene video konferans yoluyla gerçekleşti

mhpden-ak-parti-ve-hukumete-cok-sert-tepki-yanliz-biraktiniz

MHP'den AK Parti ve Hükümete çok sert tepki! Yanlız bıraktınız...

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ak Parti'nin ve Hükümetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bıraktığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iç ve dış saldırılara karşı tek başına mücadele ederken çevresindekilerin kış uykusuna yattığını ancak tüm saldırılara karşı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nı destekleyerek dik durduğunu söyledi.

mhpden-kizilaya-kan-bagisi

MHP'den Kızılaya kan bağışı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi Kızılaya kan bağışı gerçekleştirdi. Başkan Samanlı kan bağışında yaptığı açıklamada;

emniyet-teskilatina-bir-destekte-mhpden

Emniyet teşkilatına bir destekte MHP'den

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı , Türk polis teşkilatının 175.nci kuruluş yıldönümünde, emniyet teşkilatına sosyal medya resmi hesabından tam destek oldu.

mhpden-idlib-sehitlerine-mevlit-okutuldu

MHP'den İdlib Şehitlerine Mevlit okutuldu

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve tüm teşkilatlar olarak İdlib'de hain saldırı sonucu şehit düşen Mehmetçiklerimiz için mevlit ve dua programı gerçekleştirildi.

gelecege-nefes-kampanyasina-mhpden-destek

Geleceğe Nefes Kampanyasına MHP'den Destek

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi , 81 ilde gerçekleşen 11 milyon fidan dikimi etkinliğine katıldı. Malatya'da Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkında gerçekleşen 'Geleceğe Nefes' kampanyasına katılan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, burada MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve hayatını elim bir kaza ile kaybeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın adına fidan dikimi gerçekleştirdi.

mhpden-baris-pinari-harekatina-turk-bayrakli-destek

MHP'den Barış Pınarı Harekatına Türk Bayraklı destek

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Bülent Avşar tarafından, Suriye’nin Kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla esnaflara Türk Bayrağı dağıtıldı.