canlı yayın
sadikoglu--genclerimiz-3-6-aylik-egitimlerle-hem-meslek-hem-is-sahibi-olacak

Sadıkoğlu; “Gençlerimiz 3-6 aylık eğitimlerle hem meslek hem iş sahibi olacak”

“İŞGEM Mesleki Eğitimle Büyüyor” projesi kapsamında yakın zamanda Malatya 2. OSB’de inşasına başlanacak eğitim merkezinin model çalışmaları için Ankara ve Konya’da incelemelerde bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; “Yeni eğitim merkezimiz nitelikli iş gücü fabrikası gibi çalışarak, gençlerimize iş garantili eğitim fırsatı sunacak” dedi

lgsde-meslek-liselerine-olan-ilgi-is-dunyasini-memnun-ett

LGS’de meslek liselerine olan ilgi iş dünyasını memnun ett

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ortaklığında hayata geçirilen “Diploman Mesleğin Olsun” projesi kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi LGS tercihlerinde büyük ilgi gördü.

mtso-baskani-sadikoglundan-lgs-tercihi-yapacak-ogrencilere-meslek-lisesi-tavsiyesi

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan LGS tercihi yapacak öğrencilere meslek lisesi tavsiyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde 103 mesleki ve teknik lise proje okulu olarak belirlendi. “Diplomanız, Mesleğiniz Olacak” projesi kapsamında Malatya’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu okul ise Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

mtu-bunyesinde-saglik-hizmetleri-meslek-yuksekokulu-kuruldu

MTÜ bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kuruldu

alatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü’nün üniversite bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun kurulması konusundaki teklifi Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenerek, uygun görüldü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda ilk aşamada Ameliyathane Hizmetleri Programı, Anestezi, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı ile İlk ve Acil Yardım Programı olmak üzere toplam 4 program bulunuyor.

buyuksehirden-genclere-sinav-ve-meslek-rehberligi

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE SINAV VE MESLEK REHBERLİĞİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin eğitim hayatlarına destek faaliyetleri yapılıyor. Bu kapsamda üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik “motivasyon, hedef belirleme, verimli ders çalışma yöntemleri” konularında seminer verildi. Malatya Kent Konseyi Salonunda düzenlenen seminer programına, gençler yoğun ilgi gösterdi.

il-istihdam-ve-mesleki-egitim-kurulu-toplandi

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Gaziantep İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 Yılı 1. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Valilik Atatürk Toplantı Salonu’nda Vali Davut Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda önceki gündem maddeleri görüşülerek 2019 yılı değerlendirmelerinde bulunuldu

meslek-lisesi-ulkenin-gelecegi-toplantisi-gerceklestirildi

Meslek Lisesi Ülkenin Geleceği” toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz Şehitleri Salonu’nda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırat Kalkınma Ajansı işbirliğinde “Meslek Lisesi Ülkenin Geleceği” toplantısı gerçekleştirildi.

22-donem-polis-meslek--yuksek-okulu-mezuniyet-toreni-yapildi

22. DÖNEM POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

MALATYA POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.