AKP
AKP
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

31-mayis-korona-virus-tablosu

31 Mayıs Korona virüs tablosu

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

26-mayis-vaka-sayisi-olu-sayisi-ve-son-durum-aciklandi

26 Mayıs Vaka sayısı, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 26 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 948 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 28 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 158 bin 762, can kaybı 4 bin 397 oldu.

27-mayisi-unutmadik-unutturmayacagiz

27 Mayıs’ı unutmadık unutturmayacağız!.

HaberlerGündem Haberleriİletişim Başkanı Fahrettin Altun: 27 Mayıs’ı unutmadık unutturmayacağız! İletişim Başkanı Fahrettin Altun: 27 Mayıs’ı unutmadık unutturmayacağız! Son dakika haberi... İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

22-mayis-korona-virus-tablosu

22 Mayıs korona virüs tablosu

Fahrettin Koca, "Artan test sayısına rağmen Yeni Vaka Sayısı 1.000' in altında.

mtuden--online-19-mayis-etkinligi-ve-konseri

MTÜ’den online 19 Mayıs etkinliği ve konseri

Malatya Turgut Özal Üniversite (MTÜ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, uzaktan eğitim sistemi üzerinden sohbet ve mini konser etkinliğine katıldı.

deva-partisinden-19-mayista-yarina-dair-19-yenilikci-vaat

DEVA PARTİSİ’NDEN 19 MAYIS’TA YARINA DAİR 19 YENİLİKÇİ VAAT

Deva Partisi’nin dijital dönüşüm ve teknoloji alanındaki politika önerileri açıklandı. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ve genç girişimcilerin geniş katılımı ile gerçekleştirilen bir canlı video toplantısındaki önerilerden de yararlanarak belirlenen 19 vaat, genel ilkeler, dijital kamu, girişimcilik ve dijital eğitim başlıklarını içeriyor.

fendoglu-19-mayis-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayrami-ile-kadir-gecesi-mesaji

FENDOĞLU 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE KADİR GECESİ MESAJI

19 Mayıs 1919’da Samsun’da atılan ilk adımın, 101. Yıl dönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Türk milleti tarih sahnesine çıktığından beri bağımsız yaşamanın dışında ikinci bir yol ve tercih tanımamış, aksi dayatmaları hüsrana uğratmıştır.Türklük asırlar boyunca özgürlüğüne sımsıkı sarılmış, kaynaklarından kopmadan kutlu varlığını idame ve idare etmeyi başarmıştır. Bu nedenle hem tarih yazmış, hem de tarihe yön vermiştir.