canlı yayın
keskin-cumhurbaskanimiz-vatandasi-marketlere-ve-gida-toptancilarina-ezdirmemeli

Keskin: Cumhurbaşkanımız vatandaşı marketlere ve gıda toptancılarına ezdirmemeli

Keskin: Cumhurbaşkanımız vatandaşı marketlere ve gıda toptancılarına ezdirmemeli MESOB Başkanı Şevket Keskin, market ve gıda toptancılarında temel gıda maddelerine son dönemde büyük oranda zam yapıldığını ve 24 saat içinde bile fiyatların birbirini tutmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çağrımızdır; vatandaşı fiyat artışı yapanlara, denetim ve kontrol görevini yerine getirmeyen kurum yöneticilerine ezdirmeyiniz, toptancı ve büyük perakendecilerin fiyat belirleme işlemleri sorgulanmalı ve denetlenmeli.” dedi.

arapgir-kohnu-uzumu-esenlik-super-marketlerde

ARAPGİR KÖHNÜ ÜZÜMÜ ESENLİK SÜPER MARKETLER’DE

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yetişen ve kendine has tadı ve aroması ile adından söz ettiren meşhur köhnü üzümleri artık üreticiden direk alınarak Esenlik Süper Martkerler'de tüketiciyle buluşuyor. Malatya'nın Arapgir ilçesinde yetişen ve kendine has tadı ve aroması ile adından söz ettiren meşhur köhnü üzümleri artık üreticiden direk alınarak Esenlik Süper Martkerler'de tüketiciyle buluşuyor.

dogansehir-fasulyesi-esenlik-supermarketlerde

Doğanşehir fasulyesi Esenlik Süpermarketler'de

arladan alınan ürün Esenlik Süper Marketlerde tüketici ile buluşacak Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin bereketli topraklarında yetiştirilen fasulye de hasat başladı. Bu yıl Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Esenlik Süper Marketlerinde satılacak olan fasulye üreticisi umutlu.

yesilyurt-belediyesi-2yesil-gida-marketi-hizmete-sundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 2.YEŞİL GIDA MARKETİ HİZMETE SUNDU

“Yeşil Gıda Marketlerimiz, Hizmet Sektörüne Farklı Bir Bakış Açısı Kazandırdı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hemşerilerimizin kaliteli, nezih ve güzel ortamlarda alış veriş yapmasının yanı sıra kırsal bölgelerde ki çiftçilerimizin binbir emek ve gayretle hazırladıkları doğal ve organik gıda ürünlere ulaşımı kolaylaştırmayı hedefleyen Yeşil Gıda Marketlerimizin ikincisini Emanet Çarşı-Doğal Ürünler Pazarı alt katında hizmete sunduk.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-yesil-gida-marketleri-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİL GIDA MARKETLERİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Doğal ve Organik Ürünleri, Nezih Mekânlarda Halkımıza Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temasıyla ilkini Bostanbaşı Mahallesinde açtığı ‘Yeşil Gıda Marketin yoğun ilgi görmesinden sonra Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarının bulunduğu binanın zemin katına 2.Yeşil Gıda Marketi açmaya hazırlanıyor. Başkan Çınar, Yeşil Gıda Market aracılığıyla vatandaşlara doğal ve organik ürünlerin yanı sıra temel ihtiyaç maddelerini ekonomik fiyatla ulaştırdıklarını söyledi.

gaziantepte-is-yeri-ve-market-denetimleri-suruyor

GAZİANTEP’TE İŞ YERİ VE MARKET DENETİMLERİ SÜRÜYOR…

Faiş Fiyat Artışlarına Müsaade Edilmeyecek… Gaziantep’te Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında iş yeri ve market denetimleri devam ediyo

esenlik-marketlerinden-aciklama

Esenlik Marketlerinden açıklama

“Sosyal Medya’da ve bazı WhatsApp gruplarında Esenlik SüperMarketimizde çalışan bir personelimizin koronavirüs taşıdığı haberleri tamamen asılsızdır.

istanbulda-cocuklar-market-ve-pazar-yerlerine-alinmayacak

İstanbul'da çocuklar market ve pazar yerlerine alınmayacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çocukların market ve pazar yerlerine alınmamasının kararlaştırıldığını bildirdi.

esenlik-marketlerden-tandogan-mahallesine-yeni-sube

Esenlik Marketler'den Tandoğan Mahallesine yeni şube.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler, Tandoğan Mahallesinde yeni şubesini hizmete açtı. Zincir mağazalar ile büyümeye devam eden Esenlik Marketlerin yeni şubesi olan "Tandoğan Şubesi" Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesinde Malatyalıların hizmetine açıldı. Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, açılışa özel indirimlerin de olduğunu söyleyerek yeni marketlerinin şehre hayırlı olması temennisinde bulundu. Marketlerinin açılışı için tören planladıklarını ancak Suriye'nin İdlib kentindeki saldırılar nedeniyle iptal ettiklerini belirten Ünlü, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralı askerlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi. Esenlik Marketlerin her geçen gün büyümeye devam ettiğini dile getiren Ünlü, yeni şubelerinin Tandoğan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde bugün itibariyle hizmete girdiğini belirtti.

esenlik-marketin-kozkoku-subesi-torenle-acildi

ESENLİK MARKET'İN KOZKÖKÜ ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımı ile Kozkökü şubesi törenle hizmete girdi.