canlı yayın
malatyanin-ilk-hanimeli-pazari-gazi-parkinda-acildi

MALATYA’NIN İLK ‘HANIMELİ PAZARI’ GAZİ PARKI’NDA AÇILDI

Hayata geçirdiği projelerle Malatya’da farkındalık yaratan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretimi güçlendirmek ve vatandaşların doğal ürünlere ulaşımını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Hanımeli Pazarı’nı Gazi Park’ında hizmete açtı.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

malatyanin-suyu-emin-ellerde

MALATYA’NIN SUYU EMİN ELLERDE

2019 yılında, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilen Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Su Kalite Kontrol ve Laboratuvarı, içme suyu ve atıksu analizleri konusunda başarılı çalışmalara imza atıyor. Bölgede tek olan laboratuvarda, 28'i akredite olmak üzere toplam 72 parametrede analizler yapılıyor. Laboratuvarın akreditasyonu ile test sonuç ve raporların uluslararası kabul edilirliğe sahip olduğunu belirten MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, bu durumun, MASKİ’ye uluslararası alanda saygınlık ve güven kazandırdığını söyledi.

temmuz-ayinda-malatyanin-ihracat-rakami-artti

Temmuz ayında Malatya’nın ihracat rakamı arttı

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu: - “Covid-19 salgını tüm dünyayı sarmışken, ihracat yapmak için çalışan, gecesini gündüzüne katan Malatyalı iş insanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum

baskan-guder-umit-ediyorum-koku-filmi-malatyanin-tanitimina-katki-sunar

BAŞKAN GÜDER: “ÜMİT EDİYORUM KOKU FİLMİ MALATYA’NIN TANITIMINA KATKI SUNAR”

KOKU FİLMİ YÖNETMENİ VE BAŞROL OYUNCUSUNDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET Yönetmenliğini hemşerimiz Yasin Çetin’in yaptığı ‘Koku’ filminin başrol oyuncusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz filminin sevilen yüzü Yunus Emre Yıldırımer, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

buyuksehir-belediyesinden-malatyanin-yesil-dokusuna-onemli-katki

Büyükşehir Belediyesinden Malatya’nın yeşil dokusuna önemli katkı

Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından son 9 ay içerisinde 13 bin 384 adet bodur bitki, bin 500 adet ibreli ağaç ile 2 bin 400 adet yapraklı ağaç dikimi gerçekleştirildi. Ayrıca, park, refüj ve kavşaklarda ise 135 bin metrekare yeşil alan oluşturuldu.

malatyanin-tum-guzelliklerini-ankaraya-tasidik

“Malatya’nın Tüm Güzelliklerini Ankara’ya Taşıdık”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası'nda açılan Malatya standında yöremize özgü el sanatları ve yöresel ürünlerimizi yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerle buluşturduk.” diye konuştu.

malatyanin-yazi-ayri-kisi-ayri-guzel

MALATYA’NIN YAZI AYRI KIŞI AYRI GÜZEL

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin 52 farklı noktasında 500 bin Hercai Menekşe ile 50 bin Süs Lahanası toprakla buluşturuluyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi her mevsim Malatya’yı rengârenk bir görüntüye kavuşturmak ve görsel anlamda daha güzel bir Malatya oluşturmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyo

agbaba-malatyanin-sahibi-degil-hizmetkriyim

Ağbaba: Malatya’nın Sahibi Değil Hizmetkârıyım

Ağbaba mecliste Malatya’nın gerçeklerini sıraladı; “AKP'li ve MHP'li milletvekilleri dâhil, hep beraber Malatya’ya Elâzığ'dan gidip Elâzığ'dan geliyoruz; Malatya’nın sahibi yok ama sahibi gibi davrananlar var;Taş ocakları Malatya’nın en önemli sorunu.Tohma artık eski Tohma değil…

soforlerimiz-malatyanin-guvenlik-sigortalaridir

Şoförlerimiz Malatya’nın Güvenlik Sigortalarıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Belediye Meclis Salonunda şoför esnafı ile bir araya gelerek bir süre görüştü. Meclis Salonunda gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, ilgili daire başkanları ile çok sayıda servisçi şoför esnafı katıldı.

malatyanin-tarihi-kulturu-ve-lezzetleri-istanbula-tasindi

Malatya’nın tarihi, kültürü ve lezzetleri İstanbul’a taşındı

GÜRKAN: DESTAN ŞEHRİMİZDEN HERKESE SELAM OLSUN 3. Geleneksel İstanbul’da Malatya Tanıtım Günlerinin resmi açılışı, 10 Ekim Perşembe günü İstanbul Yenikapı Sahil Etkinlik Alanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi

malatyanin-tarihi-kulturu-ve-lezzetleri-istanbula-tasindi

Malatya’nın tarihi, kültürü ve lezzetleri İstanbul’a taşındı

GÜRKAN: DESTAN ŞEHRİMİZDEN HERKESE SELAM OLSUN 3. Geleneksel İstanbul’da Malatya Tanıtım Günlerinin resmi açılışı, 10 Ekim Perşembe günü İstanbul Yenikapı Sahil Etkinlik Alanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi

gurkan-malatyanin-kadim-kulturunu-bursaya-tasidik

GÜRKAN: MALATYA’NIN KADİM KÜLTÜRÜNÜ BURSA’YA TAŞIDIK

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da düzenlenen 4.Anadolu Günlerinde stant açtı. Malatya’nın tüm güzellikleri, her yönüyle Bursa'da tanıtıyor. Bursa'da 33 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan BİLDEF tarafından düzenlenen Bursa 4. Anadolu Günlerinin açılış töreni Merinos Atatürk Kültür Merkezi Fuaye alanında düzenleniyor.