AKP
AKP
baskan-cinar-seyhbayram-mahallesindeki-donusum-yatirimlarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞEYHBAYRAM MAHALLESİNDEKİ DÖNÜŞÜM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

“Yeşilyurt’umuzu Bir ve Beraber Hareket Ederek Güzelleştiriyoruz” Şeyhbayram mahallesinde gerçekleşen değişim ve dönüşüm yatırımlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bize inanıp böylesine ulvi bir göreve getiren değerli hemşerilerimizin hayat standartlarını yükseltmek, ulaşım konforlarını artırmak ve daha güzel alanlarda yaşamalarını sağlamak adına çalışıyoruz. Hemşerilerimizle bir ve beraber hareket ederek ilçemizin her mahallesini güzelleştiriyoruz.” diye konuştu.

baskan-cinar-dilek-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, DİLEK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Dilek Mahallemizin Doğal ve Tarihi Kimliğine Yeni Güzellikler Kazandırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğal ve tarihi zenginliklere sahip Dilek Mahallemizde yaşayan hemşerilerimizin huzur ve refah seviyesini artıracak, bölgemize yeni güzellikler kazandıracak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”diye konuştu.

baskan-cinar-cumhuriyet-mahallesindeki-yol-yenileme-hizmetlerini-inceled

BAŞKAN ÇINAR, CUMHURİYET MAHALLESİNDEKİ YOL YENİLEME HİZMETLERİNİ İNCELED

“Cumhuriyet Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz” Yeşiltepe Cumhuriyet mahallesindeki yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un her bölgesinde olduğu gibi Yeşiltepe’nin de ulaşım ağını daha konforlu ve akıcı hale getirmek adına yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

mollakasim-mahallesindeki-1gunes-enerji-santralinde-enerji-uretimi-basladi

MOLLAKASIM MAHALLESİNDEKİ 1.GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİNDE ENERJİ ÜRETİMİ BAŞLADI

“Enerji Yatırımlarımızla Milli Ekonomiye Katkı Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni dönem vaatlerimiz arasında yer alan ‘Yeşilyurt’un 5 Farklı Noktasına GES’ projemizin ilki olan Mollakasım Mahallesi Güneş Enerji Santralinde enerji üretimine başladık. Enerji yatırımlarımızla milli ekonomiye katkı sunmuş oluyoruz.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-mollakasim-mahallesindeki-ulasim-agini-guclendiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, MOLLAKASIM MAHALLESİNDEKİ ULAŞIM AĞINI GÜÇLENDİRİYOR

“Mollakasım, Akıcı ve Güzel Yollarıyla Daha Değerli Hale Gelecek” Mollakasım Mahallesindeki yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Tarihi ve turistik mekânları ve doğal güzellikleriyle farklı bir atmosfere sahip Mollakasım mahallemizdeki araç ve yaya trafiğini akıcı hale getirecek kalıcı yatırımlarımıza hız verdik.Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesis projemiz ve diğer yatırımlarımızla bu bölgemizin daha fazla tercih edilmesini sağlayacağız.” dedi.

baskan-cinar-cilesiz-mahallesindeki-asfaltlama-calismalarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ÇİLESİZ MAHALLESİNDEKİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

“Kaliteli Ulaşım, Kaliteli Yaşamdır” Yeşilyurt’un birçok noktasında yol bakım, iyileştirme, sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor. Başkan Çınar, geleceğe dönük yatırımları planlı ve titiz bir çalışmayla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

yesilyurt-belediyesi-ekipleri-gazi-mahallesindeki-cop-evi-temizleyip-dezenfekte-etti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, GAZİ MAHALLESİNDEKİ ÇÖP EVİ TEMİZLEYİP DEZENFEKTE ETTİ

“8 Kamyon Çöp Çıkartıldı” Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, Gazi Mahallesi Medeniyet Sokak’ta ki bir evden pis kokular yayıldığı gerekçesiyle vatandaşlardan gelen şikâyetler neticesinde yaptığı çalışma sonucunda 8 kamyon dolusu çöp çıkardı. Mahalle sakinleri, yapılan uygulamadan dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

baskan-cinar-gedik-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, GEDİK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

“Gedik Bölgemizin Çehresi Yatırımlarımızla Değişiyor” Gedik Mahallesindeki alt ve üst yapı hizmetleri, parklar, sosyal, kültürel ve eğitim hizmetleri yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin gelişime açık bölgeleri arasında yer alan Gedik mahallemizin bütün alanlarda daha fazla gelişmesi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” diye konuştu.