canlı yayın
baskan-cinar-seyhbayram-mahallesindeki-donusum-yatirimlarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞEYHBAYRAM MAHALLESİNDEKİ DÖNÜŞÜM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

“Yeşilyurt’umuzu Bir ve Beraber Hareket Ederek Güzelleştiriyoruz” Şeyhbayram mahallesinde gerçekleşen değişim ve dönüşüm yatırımlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bize inanıp böylesine ulvi bir göreve getiren değerli hemşerilerimizin hayat standartlarını yükseltmek, ulaşım konforlarını artırmak ve daha güzel alanlarda yaşamalarını sağlamak adına çalışıyoruz. Hemşerilerimizle bir ve beraber hareket ederek ilçemizin her mahallesini güzelleştiriyoruz.” diye konuştu.

baskan-cinar-seyhbayram-mahallesinde-yol-ve-kaldirim-yenileme-hizmetlerini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞEYHBAYRAM MAHALLESİNDE YOL VE KALDIRIM YENİLEME HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

“Caddelerimizin Prestij Seviyesini Yükseltiyoruz” Şeyhbayram mahallesinde gerçekleşen yol yenileme, çevre düzenleme, kaldırım yenileme ve kilit taşı çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Planlı ve sistemli çalışmalarımız neticesinde caddelerimizin prestij seviyesini yükseltiyoruz.” diye konuş

baskan-cinar-kaynarca-mahallesinde-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, KAYNARCA MAHALLESİNDE, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Hizmetlerimizle İlçemizin Her Noktasını Daha Değerli Hale Getiriyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca mahallesini ziyaret ederek, Kaynarca ve Melekbaba Muhtarlarının yanı sıra mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

baskan-cinar-kiltepe-mahallesinde-ki-sokak-sagliklastirma-calismalarini-inceledi

Başkan Çınar, Kiltepe Mahallesinde ki 'Sokak Sağlıklaştırma' Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kiltepe mahallemizde tespit ettiğimiz bölgelerde ki binaların dış cephelerini yenileyip, cadde ve sokaklarımızı ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projemizle güzelleştirip, hemşerilerimizin daha ferah ve güzel alanlarda yaşamasını sağlayacağız. “ dedi.