canlı yayın
erenli-ve-bulutlu-mahallelerine-9-bin-500-metre-icme-suyu-sebeke-hatti-doseniyor

ERENLİ VE BULUTLU MAHALLELERİNE 9 BİN 500 METRE İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI DÖŞENİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi İlçesi’ne bağlı Erenli ve Bulutlu Mahallelerinde içme suyu çalışmalarına devam ediyor. Erenli ve Bulutlu Mahallesi’ne toplamda 9 bin 500 metre içme suyu hattı yapılıyor.

buyuksehir-tecirli-ve-dedekargin-mahallelerinin--yol-iyilestirme-ve-genisletme-calismalarini-tamamladi

BÜYÜKŞEHİR, TECİRLİ VE DEDEKARGIN MAHALLELERİNİN YOL İYİLEŞTİRME VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi, hem kırsalda hem şehir içi ulaşımında gerçekleştirdiği yol açma, genişletme, bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Mevsim koşullarının elverdiği ölçüde kırsalda büyük bir yatırım gerçekleştiren Yol ve Altyapı Daire Başkanlığı ekipleri bu noktada Tecirli ve Dedekargın Mahallelerinin yol iyileştirme ve genişletme çalışmalarını tamamladı

baskan-cinar-mahallelerin-tanitim-ve-kultur-calisma-grubu-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, MAHALLELERİN TANITIM VE KÜLTÜR ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Gününde hain darbe kalkışmasının 4. yılında Malatya Valiliği tarafından kalkışmada şehit olanlar için tüm camilerde mevlit programı düzenlendi. Öğle namazından önce okutulan Mevlid-i şerife vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mevlide il protokol üyeleri STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ve cami cemaati katıldı. Mevlid-i şerifin ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın okuduğu dua ile program son buldu.

baskan-cinar-mahallelerin-tanitim-ve-kultur-calisma-grubu-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, MAHALLELERİN TANITIM VE KÜLTÜR ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

“Hep Birlikte Çalışarak Yeşilyurt’umuzu Kalkındıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt’ta başlatılan köklü değişimin sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla yürütmek amacıyla kurulan Mahallelerin Tanıtım Ve Kültür Çalışma Grubu toplantısına katılarak mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

baskan-cinar-ikizce-ve-ozal-mahallelerinde-ki-yol-yenileme-ve-acma-calismalarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, İKİZCE VE ÖZAL MAHALLELERİNDE Kİ YOL YENİLEME VE AÇMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

“İlçemizin Her Noktasına Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz” İkizce ve Özal Mahallelerindeki araç ve yaya trafiğini rahatlatmak adına başlayan yol yenileme ve genişletme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hızla gelişen ve değişen Yeşilyurt’umuzun tüm bölgelerine ulaşımı kolaylaştırmak, araç ve yaya trafiğindeki akıcılık düzeyini artırmak adına çok yoğun çalışıyoruz.” dedi.

vali-barus-halfettin-salkopru-saricioglu-hidayet-ve-carmuzu-mahallelerini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Halfettin, Salköprü, Sarıcıoğlu, Hidayet ve Çarmuzu Mahallelerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan deprem nedeniyle, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmek, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.

vali-barus-kernek-basharik-kmustafapasa-seyhbayram-sifa-ve-kavaklibag-mahallelerini-ziyaret-etti

Vali Baruş Kernek, Başharık, K.Mustafapaşa, Şeyhbayram, Şifa ve Kavaklıbağ Mahallelerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan deprem nedeniyle, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmek, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor

vali-barus-firat-cosnuk-yildiztepe-tandogan-ve-goztepe-mahallelerini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Fırat, Çöşnük, Yıldıztepe, Tandoğan ve Göztepe Mahallelerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta Merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve ilimizi de etkileyen deprem nedeniyle, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmek, deprem nedeniyle zarar gören vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.

baskan-guder-depremden-zarar-goren-mahallelerin-muhtarlarini-dinledi

BAŞKAN GÜDER DEPREMDEN ZARAR GÖREN MAHALLELERİN MUHTARLARINI DİNLEDİ

GÜDER, “DEPREMZEDELER İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından Malatya'da en fazla etkilenen Battalgazi ilçesindeki 12 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Güder, “Vatandaşlarımızın taleplerini muhtarlarımız bizlere aktardı. Bizlerde önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bu taleplerini dile getireceğiz” dedi.