canlı yayın
buyuksehir-ve-kizilaydan-esnafa-1-milyonluk-gida-yardimi

BÜYÜKŞEHİR VE KIZILAY’DAN ESNAFA 1 MİLYONLUK GIDA YARDIMI

GÜRKAN: BU SIKINTILI PANDEMİ SÜRECİNİ BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay’ı ortak bir projeye imza attı. Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan esnafa bir nebzede olsa yardımcı olmak için gıda paketi dağıtımı gerçekleştiriyor. ‘Büyükşehir Esnafın Yanında’ sloganıyla gerçekleştirilen gıda dağıtımında oda başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, “Her şeyi bütün olarak pay etmeyi paylaşmayı bilmemiz lazım. Kızılay ve diğer STK’larımızla güzel çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Burada güzel bir birliktelik var önemli olan bu birlikteliktir” dedi.

atil-vagon-fabrikasi-yerine-kizilay-3-fabrika-kuruyor

ATIL VAGON FABRİKASI YERİNE KIZILAY 3 FABRİKA KURUYOR!

GÜRKAN: ÜRETİM TESİSLERİ MALATYA İSTİHDAMINA BÜYÜK KATKI SUNACAK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası ile Çadır ve Tekstil Fabrikası inşasının devam ettiği alanı ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası’nın dönüştürülmesiyle başlayan süreci yakından takip eden Başkan Gürkan, Kızılay’ın yaptığı fabrikaların tamamlanmasıyla Türkiye’nin ve Orta Doğu’nun en büyük merkezinin Malatya’da olacağını söyledi.

kizilay-baskani-ramazan-soylunun-aci-gunu-ablasi-hakka-yurudu

Kızılay Başkanı Ramazan Soylu’nun acı günü; ablası hakka yürüdü

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’nun acı günü…Başkan Soylu’nun bir süredir rahatsız olan ablası vefat etti.

rektor-prof-dr-kizilaya-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulunan-baskan-gurkan

Rektör Prof. Dr. Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gürkan

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

inonu-rektorlugune-profdr-kizilay-yeniden-atandi

İnönü Rektörlüğüne Prof.Dr. Kızılay, Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan, 13 Ağustos 2020 tarih ve 2020/411 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 16 Üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Yeniden Atandı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Malatyalıların takdirini kazanmıştır.

kizilay-genel-baskani-kiniktan-baskan-gurkana-ziyaret

Kızılay Genel Başkanı Kınık’tan Başkan Gürkan’a ziyaret

GÜRKAN: KIZILAY’IN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’da bulunan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

gurkan-buyuksehir-ile-kizilay-uyumlu-calisiyor

GÜRKAN: “BÜYÜKŞEHİR İLE KIZILAY UYUMLU ÇALIŞIYOR”

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık Vagon Onarım Fabrikası alanında incelemelerde bulundular.

malatya-kizilay-subesi-5-kategoride-performans-degerlendirmesinde-odule-layik-gorulduk

Malatya Kızılay Şubesi 5 kategoride Performans değerlendirmesinde ödüle layık görüldük

Türk Kızılay Genel Merkezince Türkiye çapında faaliyet gösteren tüm şubeleri arasında başarılı Şube ve Temsilcilikler ödüllendirildi. PAYLAŞ

gurkan-kizilayimiza-ve-malatyamiza-hayirli-olsun

Gürkan: Kızılay’ımıza Ve Malatya’mıza Hayırlı Olsun

Büyükşehir Belediye Binası önünde gerçekleşen Kızılay Mobil Kan Bağış Aracı tanıtım programına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Umut Yalçın ve Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri katıldı. Soylu: Malatya’da 26 bölgede 63 hastanenin kan ihtiyacını bölgemiz karşılamaktadır

futbolcu-mesut-ozilden-kizilaya-anlamli-bagis

Futbolcu Mesut Özil’den Kızılay’a anlamlı bağış

Geçen yıl Amine Gülşe ile evlenen ve düğün yemeğini Kızılay’a bağışlayarak 16 bin kişiye yardım eden Mesut Özil’e, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

kizilay-vatandaslara-ucretsiz-ekmek-dagitti

Kızılay, vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı

Ramazan Ayının başlaması ile birlikte yardım faaliyetlerine ağırlık veren Kızılay, Malatya’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar öncesi ekmek dağıttı. Ramazan Ayının başlaması ile birlikte yardım faaliyetlerine ağırlık veren Kızılay, Malatya'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar öncesi ekmek dağıttı.

mhpden-kizilaya-kan-bagisi

MHP'den Kızılaya kan bağışı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi Kızılaya kan bağışı gerçekleştirdi. Başkan Samanlı kan bağışında yaptığı açıklamada;