canlı yayın
baskan-kirazdan-kilicdarogluna-yonelik-saldirilara-cevap

Başkan Kiraz'dan Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırılara cevap

Cumhuriyet Hak Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan ölüm tehditine Malatya İl Başkanlığı olarak cevabımızdır.

baskan-kilictan-kadin-hentbol-takimina-destek--oguzelinin-gururu-oldular

BAŞKAN KILIÇ’TAN KADIN HENTBOL TAKIMINA DESTEK OĞUZELİ’NİN GURURU OLDULAR

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligine yükselen Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Oğuzeli Halk Eğitim Müdürü Ahmet Göçmen, Oğuzeli HEM SK Kadın Hentbol Takımı ve takım antrenörleri yer aldı.

mhp-kuluncakta-kilic-guven-tazeledi

MHP KUluncak'ta Kılıç Güven Tazeledi

İstiklâl için birlik,İstikbal için dirlik Kuluncak İlöe kongresi gerçekleştirildi.

chp-gaziantep-kurultay-delegelerinden-kemal-kilicdarogluna-tam-destek

CHP Gaziantep Kurultay Delegelerinden Kemal KILIÇDAROĞLU’na Tam Destek

CHP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Hayri Sucu başkanlığında ve Kurultay Delegeleri CHP 37. Büyük Kurultayı öncesi bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verilmesi kararının yanı sıra Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği içinde kimlerin destek verileceği de kararlaştırıldı.

baskan-kilictan-babalar-gunu-mesaji

BAŞKAN KILIÇ’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

“BABALARIMIZ KARŞILIKSIZ SEVGİ VE FEDAKÂRLIĞIN SİMGELERİDİR” Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Babaların yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati çocuklarına karşılıksız olarak sunduklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Ailelerinin mutluluğu ve evlatlarının en iyi şekilde hayata tutunması için tüm olumsuzluklara göğüs gerekerek büyük bir fedakârlık örneği gösteren babalarımızı ne kadar ansak azdır” dedi.

ozhaseki-ve-buyukkilic-kayseri-sekerde

ÖZHASEKİ VE BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ ŞEKER’DE

65. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Göl Tesislerinde bir araya geldi.

baskan-kiraz-kilicdarogluna-malatyayi-anlatti

Başkan Kiraz Kılıçdaroğlu'na Malatya'yı Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 81 İl Başkanı ile video konferans sisteminde buluştu. İl başkanları toplantısı düzenleyen CHP, örgütlerin yapmış oldukları çalışmaları, şehirlerin yaşadığı sorun ve sıkıntıları il başkanalrından dinledi.

baskan-kilictan-ramazan-ayi-mesaji

BAŞKAN KILIÇ’TAN RAMAZAN AYI MESAJI

“KALABALIK İFTAR SOFRALARINDA DEĞİL, ‘DUA’LARDA BULUŞALIM”

baskan-kilictan-23-nisan-kutlamasi

BAŞKAN KILIÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMASI

“83 MİLYON TEK YÜREK BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HAYKIRALIM” “23 NİSAN BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SARSILMAZ İRADESİDİR” Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kılıç, koronavirüs nedeniyle kutlama töreni düzenlenemeyeceği için tüm Oğuzelileri balkonlarını süsleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıl coşkusuna ortak olmaya davet etti.