canlı yayın
pkk-kampinda-olen-kisiye-taziye-cadiri-kurdu

PKK Kampında Ölen Kişiye Taziye Çadırı Kurdu

Malatya Valisi Hulusi Şahin tarafından Yazıhan belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün, PKK kampında ölen terörist için İlçe sınırları içerisinde çadır kurulması ile ilgili yasal işlem başlattı mı?

tiroid-cerrahisinde-kalici-ses-kisikligina-cozum

Tiroid Cerrahisinde Kalıcı Ses Kısıklığı’na Çözüm

Sağlık Bakanlığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alan akademisyenler kendi branşlarında tıbbi ve cerrahi müdahalelere devam ediyorlar. Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan Hakan Kanat Tiroid Cerrahisinde Sinir Monitörizasyonu Kullanılarak Ses Kısıklığı Riski En Alt Düzeye İndirgenme işlemi hakkında bilgiler aktardı

keskin-kisitlama-suresi-yilbasi-oncesiz-ve-sonrasinda-sadece-esnaflar-icin-uzatilmali

Keskin: Kısıtlama süresi yılbaşı öncesiz ve sonrasında sadece esnaflar için uzatılmalı

Keskin: Kısıtlama süresi yılbaşı öncesiz ve sonrasında sadece esnaflar için uzatılmalı MESOB Başkanı Şevket Keskin, yılbaşı öncesi ve sonrasında kısıtlama sürelerinin sadece esnaflar için uzatılmasını isteyerek, “Market ve alışveriş merkezleri kapalı kalsın, bu kez esnaf iş yapsın. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, esnaf ve sanatkârlarımızın ekonomik sıkıntıya karşı ‘Ohhh’ diyebilmesini sağlamalıdır.” dedi.

megsas-kisitlama-gunlerinde-de-uretime-devam-ediyor

MEGSAŞ KISITLAMA GÜNLERİNDE DE ÜRETİME DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MEGSAŞ, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son genelge ile sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Cumartesi ve Pazar günlerinde halkın mağdur olmaması için üretim ve satış hizmetlerini sürdürecek.

milyon-kisi-basina-dusen-vaka-sayisinda-dunya-birincisiyiz

MİLYON KİŞİ BAŞINA DÜŞEN VAKA SAYISINDA DÜNYA BİRİNCİSİYİZ

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Türkiye’nin Covid-19 pandemisinde gelinen noktayı Meclis kürsüsüne taşıdı. Konuşmasında: “Sağlık Bakanlığı’na göre 30 bin vakayla Dünya 3’üncüsüyüz. Ama durum söylenenden maalesef daha vahim.” dedi. Cesur, “Biz bilim adamlarının, bilimden biraz mürekkep yalayanların hesaplar yaparak doğruyu tahmin etmesi çok kolay. Vaka 30 bin derken, Covid (+) olmayanlar sayılmıyor, halbuki Covid testi pozitif Covid-19 hastaları toplam vakaların yarısından az. Vaka sayımız aslında 50-60 bin civarında. Sahadan aldığımız bilgilerle de bu sonuçları doğrulayabiliyoruz. Hiç kimse kimseyi kandırmasın, batmışız batmış!” diyerek sert şekilde Meclis kürsüsünden uyarılarını ve yapılacakları sıraladı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

aylin-cesur-egirdirde-iktidara-seslendi---egirdir-golu-can-cekisiyor-

AYLİN CESUR EĞİRDİR’DE İKTİDARA SESLENDİ: “EĞİRDİR GÖLÜ, CAN ÇEKİŞİYOR”

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Eğirdir ilçesine geldi ve temaslarda bulundu. İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, İl ve İlçe teşkilatları ile İYİ Parti Eğirdir İlçe Teşkilatına ziyaretle başlayan program, Eğirdir halkı ile buluşarak devam etti. Vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılanan Cesur ve beraberindekiler, Eğirdir esnafını tek tek gezerek sorunlarını dinledi, notlar aldı! “Bizim sorunlarımızı sizden başka gelip dinleyen yok” diyen Eğirdir esnafının hükümete serzenişi de dikkat çekti.