AKP
AKP
gurer-et-ve-sut-kurumu-piyasada-et-fiyatinin-artisini-seyretti

Gürer: “Et ve Süt Kurumu, piyasada et fiyatının artışını seyretti”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Et ve Süt Kurumu’nun (ESK), üreticiden 38 liraya et alıp stokta bekletmesi sonucu, marketlerde et fiyatının bölüm bölüm100 liraya kadar çıktığını, bu nedenle vatandaşın et alamaz duruma geldiğini söyledi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

bakan-kurum-gelincik-tepesindeki-konutlar-kisa-surede-teslim-edilecek

BAKAN KURUM: “GELİNCİK TEPESİ’NDEKİ KONUTLAR KISA SÜREDE TESLİM EDİLECEK”

Depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutları incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte bin 500 konutun yapılacağı Gelincik Tepesi'ndeki çalışmaları inceleyerek, örnek daireyi gezdi ve gelişmeler hakkında bilgi aldı.

malatyayi-ziyaret-eden-cevre-ve-sehircilik-bakani-murat-kurum

Malatya’yı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum

2023’E GİDEN YOLDA MALATYA DAHA DA GELİŞECEK Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ocak ayında yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya geldi

mtude-konoraviruse-karsi-yerli-ve-kurumsal-imkanlar

MTÜ’de konoravirüse karşı yerli ve kurumsal imkanlar

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ), koronavirüse karşı mücadele ve tedbirler konusunda bütçe kullanılmadan kurumsal imkanlar ile yerli yerel imkanları bir araya getirerek kullanıyor.

kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Oğuzeli Belediyesi'nin kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek ve pekiştirmek için düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi.

bakanlar-soylu-ve-bakan-kurum-malatyada

Bakanlar Soylu ve Bakan Kurum Malatya'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da, deprem değerlendirme toplantısına katıldı.

bakan-kurum-malatya-merkez-ve-ilcelerinde-incelemelerde-bulundu

Bakan Kurum Malatya Merkez ve İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sivrice merkezli depremin etkilerinin yoğun olarak hissedildiği merkez ve ilçelerimizdeki hasar tespit çalışmalarını yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak amacıyla Malatya’da incelemelerde bulundu

turk-patent-kurumu-baskani-prof-dr-asan-mtude-konferans-verecek---

Türk Patent Kurumu Başkanı Prof. Dr. Asan MTÜ’de konferans verecek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) düzenlenecek olan Kariyer ve Marka Sohbetlerine Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan katılacak.

vali-barus-dogansehirde-kurum-yetkilileri-ve-muhtarlari-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanşehir’de Kurum Yetkilileri ve Muhtarları Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanşehir ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu, tarımsal sulumu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili ilçenin yaşam kalitesini arttırmak, Devletimizin sağladığı imkânlarla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yapılacak çalışmalar üzerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

masiad-aile-sirketlerinin-surekliligi-icin-kurumsallasma--egitim-programi-duzenledi

MASİAD ‘Aile Şirketlerinin Sürekliliği için Kurumsallaşma ‘ Eğitim programı düzenledi.

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Fırat Kalkınma Ajansı desteği ile Aile Şirketlerinin Sürekliliği için Kurumsallaşma eğitim programı düzenledi. Eğitim programının öneminden bahseden MASİAD Dernek Başkanı İbrahim GÜNGÖR ‘Aile şirketlerinin devamlılığının sağlanması oldukça güç bir durumdu

vali-barus-darendede-kurum-yetkilileri-ve-muhtarlari-bir-araya-getirdi

Vali Baruş Darende’de Kurum Yetkilileri ve Muhtarları Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Darende ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

vali-barus-doganyol-muhtarlariyla-kurum-yetkililerini-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanyol Muhtarlarıyla, Kurum Yetkililerini Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanyol ilçesi Belediye Toplantı salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.