canlı yayın

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

chp-gaziantep-kurultay-delegelerinden-kemal-kilicdarogluna-tam-destek

CHP Gaziantep Kurultay Delegelerinden Kemal KILIÇDAROĞLU’na Tam Destek

CHP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Hayri Sucu başkanlığında ve Kurultay Delegeleri CHP 37. Büyük Kurultayı öncesi bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verilmesi kararının yanı sıra Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği içinde kimlerin destek verileceği de kararlaştırıldı.

gurkan-kemal-sunal-hayat-filminde-rolunu-guzel-oynadi

GÜRKAN: KEMAL SUNAL HAYAT FİLMİNDE ROLÜNÜ GÜZEL OYNADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Evi’ndeki Kemal Sunal Odası’nı gezdi. Burada Kemal Sunal’ın vefatının 20. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Gürkan, O’nun Türk dünyasının yetiştirmiş olduğu en büyük sanatçılardan biri olduğunu ifade etti.

19-mayis-milletimizin-kaderini-degistirengazi-mustafa-kemal-ataturkun-onderligiyle-atilan-ilk-adimdir

19 Mayıs; milletimizin kaderini değiştiren,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğiyle atılan ilk adımdır

9 Mayıs; milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğiyle atılan ilk adımdır. Bu adım Cumhuriyetimizin ilanı ile de taclandırılmıştır.

gazi-mustafa-kemal-ataturkun-gaziantepe-gelisinin-87-yil-donumu-kutlandi

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN GAZİANTEP’E GELİŞİNİN 87. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Gaziantep'e gelişinin 87’inci yıl dönümü törenle kutlandı.

arapgirkemaliyeagin-tanitim-gunleri

Arapgir,Kemaliye,Ağın tanıtım günleri

Yukarı Fırat Havzasında bulunan Arapgir Kemaliye ve Ağın ilçelerinin ortaklaşa kurdukları dernek olan AKADER tarafından 12-13-14 Temmuz tarihleri arasında Malatya Park Avm de tanıtım günleri düzenlendi.