canlı yayın
kacak-gelir-elde-ediyorlar

KAÇAK GELİR ELDE EDİYORLAR!

Emirseyit belediye Başkanı Turan Kapan, mahkeme ve Danıştay kararları sonrası KAÇ adet KAÇAK binalara KAÇAK SU bağlattı ne kadar KAÇAK gelir elde etti?

kacak-yapilar-yikiliyor

KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

Kamu yararını önplanda tutarak Bakış gazetesi olarak Gazetecilik ilkelerimizden sapmadan kurum kuruluş ayırımı yapmadan kamuoyunu aydınlatıp kamuyu bilgilendirme amacıyla gereği haberlerimiz yapmaya devam ediyoruz..

chpli-durmaz-elektrik-kayip-kacaklari-halktan-kesilmeye-devam-edecek

CHP’Lİ Durmaz; Elektrik Kayıp Kaçakları Halktan Kesilmeye Devam Edecek!

CHP Tokat Milletvekili SANAYİ, TİCARET, ENERJİ, TABİİ KAYNAKLAR, BİLGİ VE TEKNOLOJİ KOMİSYONU Üyesi Kadim Durmaz, Sanayi Komisyonunda görüşmeleri tamamlanan Elektrik Piyasası Kanunu hakkında konuştu. Elektrik şirketlerine ve maden şirketlerine büyük kolaylıklar tanıyan teklif önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulunda görüşülecek.

maski-kacak-su--denetimlerini-siklastirdi

MASKİ KAÇAK SU DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 1 Nisan 2019 tarihinden bu yana Malatya genelinde yapılan kaçak su kullanımına ilişkin denetimlerde, 1.986 kişi hakkında tutanak tutularak 5 milyon 18 bin TL ceza kesildiğini bildirdi

kadim-cirmihtinin-gizli-kalmis-tarihi-lezzet-vadisi-projesiyle-gun-yuzune-cikacak

KADİM ÇIRMIHTI’NIN GİZLİ KALMIŞ TARİHİ, LEZZET VADİSİ PROJESİYLE GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

“Hedefimiz; Kadim Çırmıhtı’nın Turizmden Hak Ettiği Payı Almasıdır” Yeşilyurt Belediyesi, tarihi ve turistik mekânlarıyla kadim bir medeniyeti bünyesinde barındıran Kadim Çırmıhtı’nın tarihi dokusunu korumak ve yaşatmak amacıyla başlattığı ‘Lezzet Vadisi’ projesi kapsamında ki ‘Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşümü’ projesi çerçevesinde bölgede bulunan tarihi binaları restore edip iç ve dış turizme kazandırmaya devam ediyor.

silah-kacakciligi-ve-gasp-suphelilerine-yonelik-yapilan-operasyon

Silah Kaçakçılığı Ve Gasp Şüphelilerine Yönelik Yapılan Operasyon

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce devam eden projeli çalışma kapsamında,

maski-cezmi-kartayda-kacak-su-taramasi-yapti

MASKİ CEZMİ KARTAY’DA KAÇAK SU TARAMASI YAPTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehir genelinde kaçak su taraması çalışmaları yapıyor

kacak-su-kullananlara-uyari

Kaçak su kullananlara uyarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 13 ilçede oluşturulan yeni ekiplerle, kaçak su kullanımı ile mücadele çalışmaları başlattığını, yapılan tespitler sonucunda kaçak su kullanan kişiler hakkında cezai işlemler uygulanacağını duyurdu.

kacakcilara-gecit-yok

KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK

Gaziantep te tarihi eser kaçakçılarına geçit yok

SURİYE'DEN YURDUMUZA KAÇAK CEP TELEFONU

Suriye’den Türkiye’ye giriş yapmak üzere Gümrük Sahasına gelen İ.B. isimli Suriye uyruklu şahıstan 29 adet cep telefonu, şahsın eşyaları arasında bulunan bulunan çay kutusu içerisinde ise 21 adet cep telefonu olmak üzere toplam 50 adet cep telefonu cinsi eşya ele geçirildi.

otomobil-kacakcilarina-darbe

OTOMOBİL KAÇAKÇILARINA DARBE

SURİYE’DEKİ KARIŞIKLIKTAN FAYDALANARAK LÜKS OTOMOBİL KAÇAKÇILIĞI YAPMAK İSTEYENLERE OPEREASYON

altin-ve-gumus-operasyonu

ALTIN ve GÜMÜŞ OPERASYONU

Suriye’den yurda kaçk sokulmaya çalışılan 1249 gram ağırlığında 24 ayar Külçe Altın, 3 külçe halinde 10,2 kg Gümüş ele geçirildi.

jandarmadan-kacakcilara-darbe

JANDARMADAN KAÇAKÇILARA DARBE

Gaziantep’te Jandarma kaçakçılara geçit vermiyor. Ekim ayı içerisinde, yaklaşık 200.000 bin paket kaça sigara ve, 100.000 litre kaçak akaryakıt ve çok miktarda muhtelif gümrük kaçağı malzemeler el geçirildi.

sasirtan-kanarya-kacakciligi

ŞAŞIRTAN KANARYA KAÇAKÇILIĞI

Aracın stepne bölümüne yapılan özel sac bölme içerisinde gizlenmiş vaziyette toplam 110 adet kanarya cinsi kuş ele geçirildi.

kacak-ceviz-ici-operasyonu

KAÇAK CEVİZ İÇİ OPERASYONU

Gaziantep Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünce yapılan bir çalışma sonucu, doğu ve güneydoğu illerinden yasadışı yollardan yurda girişi yapılan ceviz içi cinsi eşyaların Gaziantep iline gönderileceği yönünde yapılan çalışmalar sonucu 1765 koli içerisinde yaklaşık brüt toplam 18.532 kg. ceviz içi ele geçirildi.