canlı yayın
chp-gaziantep-il-kadin-kollarindan-25-kasim-aciklamasi

CHP Gaziantep İl Kadın Kollarından 25 Kasım Açıklaması

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü Nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Şevran basın açıklaması gerçekleştirdi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhanin-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji---

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın 24 kasım öğretmenler günü mesajı:

Günümüzde hızla gelişen ve değişen Dünya’mızı Türk ve Müslüman olarak okumak ve anlamak yolunda, ülkemiz gençliğinin, ilim merkezinde, fikir ve ruh dünyalarını şekillendirmek gibi mühim bir vazifenin temel taşı olarak gördüğümüz öğretmenlerimizi hatırladığımız gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü idrak etmekteyiz.

milletvekili-fendoglunun-24-kasim-ogretmenler-gunu-kutlama-mesaji--

MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU'NUN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

baskan-cinar-24-kasim-ogretmenler-gununu-tebrik-etti

BAŞKAN ÇINAR, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ

“Değerlerimizi Özümsemiş Nesillerin Yetişmesi Öğretmenlerimizin Elindedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir. “ dedi.

baskan-sadikoglundan-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.