canlı yayın
bakan-kasapoglu-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

BAKAN KASAPOĞLU, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Tarihsel Kimliğini Özel Projelerle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Kadim Çırmıhtı’ya giderek burada vatandaşlarla bir araya gelip kitap dağıtan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bölgedeki tarihsel kimliğin hak ettiği değeri görmesi adına devam eden Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşüm Projelerini yerinde inceledi.

genclik-ve-spor-bakani-mehmet-muharrem-kasapoglundan-yesilyurt-belediyesine-ziyaret

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU’NDAN YEŞİLYURT BELEDİYESİNE ZİYARET

“Yeşilyurt’a Çok Değerli ve Özel Spor Tesisleri Kazandıracağız” Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ederek, Yeşilyurt’ta hayata geçen sosyal, kültürel, sportif ve eğitim hizmetlerin yanı sıra devam eden projeler hakkında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan detaylı bilgiler aldı.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guder-kasap-balik-ve-sebze-pazarini-ziyaret-etti

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, KASAP, BALIK VE SEBZE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN GÜDER: “MÜCADELEMİZDEKİ ORTAK PAYDA İNSAN SAĞLIĞIDIR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

genclik-ve-spor-bakani-mehmet-muharrem-kasapoglundan-kuluplere-mujde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan kulüplere müjde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle oluşan maddi kayıpların telafisi için genelge yayınladı

tokat-tso-nun-kasasi-bosaltilmis

TOKAT TSO' NUN KASASI BOŞALTILMIŞ...

Tokat TSO nun kasasını kimler boşalttı?