AKP
AKP
soylemez-darbecilerin-karsisindayiz

Söylemez; 'DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ'

GELENEĞİMİZDE VESAYETE, GELECEĞİMİZDE DARBEYE YER YOK; MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ

fedakr-ve-ozverili-hizmetlerinizi-takdirle-karsiliyoruz

“Fedakâr Ve Özverili Hizmetlerinizi Takdirle Karşılıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve sağlığını korumak için zaman, mekân ve şartlar ne olursa olsun fedakârca ve özverili bir şekilde 7/24 görev başında olan askerlerimizin, polislerimizin ve sağlık çalışanlarımızın ortaya koydukları üstün vazife aşkını her zaman takdirle karşılıyoruz.” diye konuştu.

keskin-tesekkur-ediyoruz-esnafin-beklentileri-kismiolarak-karsilandi

Keskin, “Teşekkür ediyoruz, esnafın beklentileri kısmiolarak karşılandı”

Keskin, “Teşekkür ediyoruz, esnafın beklentileri kısmi olarak karşılandı” TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaf ve sanatkara verdikleri destek ve katkılar için teşekkür ederek, “Beklentilerimiz kısmen karşılanmıştır. İnanıyoruz ki, diğer beklentilerimiz de karşılık bulacaktır” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

malatyada-cesitli-etkinliklerle-kadina-yonelik-siddete-karsi-dikkat-cekildi

Malatya’da Çeşitli Etkinliklerle Kadına Yönelik Şiddete Karşı Dikkat Çekildi

İçişleri Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının birlikte çalışması sonucunda hazırlanan ve 75 maddeden oluşan

pandemi-salginina-karsi-her-turlu-onlemi-aliyoruz

“Pandemi Salgınına Karşı Her Türlü Önlemi Alıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs salgınıyla etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek adına başlattığı ‘7 Gün Boyunca 7 Ayrı Konuda Denetim’ faaliyetleri gereği, Yeşilyurt’un farklı bölgelerindeki işyerlerini ziyaret ederek, temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralları hakkında uyarılarda bulundu.

sigorta-yasamsal-ve-ekonomik-risklere-karsi-en-buyuk-guvencemiz

“Sigorta, yaşamsal ve ekonomik risklere karşı en büyük güvencemiz”

12-18 Ekim Sigortacılık Haftası sebebiyle açıklamalarda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğu, hayatın her alanında riskler bulunduğunu ve sigorta sektörünün bu riskler karşısındaki en büyük güvence olduğunu dile getirerek gelişmiş ülkelerdeki sigortalılık seviyesine ulaşılabilmesi adına toplumun bilinçlendirilmesi ve sistemin iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

buyuksehir-belediyesi-suruculerin-taleplerini-karsiliksiz-birakmadi

Büyükşehir Belediyesi sürücülerin taleplerini karşılıksız bırakmadı

PARKMETRE UYGULAMASINDA YENİ TARİFEYE GEÇİLİYOR X - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada sürücülerin talepleri sonucunda parkmetre uygulamasında süre uzatmaları ve fiyat indiriminin yapıldığı vurgulandı.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinari-duygulandiran-karsilama

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’I DUYGULANDIRAN KARŞILAMA

“Sağlıklı ve Dinamik Bir Şekilde Görevimizin Başındayız” Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

buyuksehir-belediyesi-istiraklerinden-belsos-covid-19-salginina-karsi-tum-tedbirleri-aldi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELSOS Covid 19 salgınına karşı tüm tedbirleri aldı

VATANDAŞLARIMIZ TESİSLERİMİZDEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA FAYDALANABİLİR Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetine büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınının görüldüğü günden itibaren almış olduğu tedbirler ve yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

buyuksehir-belediyesi-covid-19-salginina-karsi-hal-binasinda-da-tedbirleri-artirdi

Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınına karşı Hal Binasında da tedbirleri artırdı

HAL BİNASINDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımlarının yanında Covid 19 salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

buyuksehirden-salgina-karsi-nikhta-siki-onlemler

BÜYÜKŞEHİR’DEN SALGINA KARŞI NİKÂHTA SIKI ÖNLEMLER

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dünya evine girecek gençler için kovid-19 tedbirleri alınarak nikâhlar kıyılıyor. Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’ndaki önlemleri gören genç çiftler, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

yesilyurt-belediyesinden-dolandiricilara-karsi-uyari

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI!

“Yalan Beyanla Para Talebinde Bulunanlara Karşı Dikkatli Olalım” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, son zamanlarda gerek şahsını gerekse de başkan yardımcılarının adını kullanarak vatandaşlardan para isteme talebinde bulunanlara itibar edilmemesi uyarısında bulunup, bu tür durumlarla karşı karşıya olanların Belediye Çağrı Merkezi ( 444 8 910 ) ya da 155 Polis İmdat hattına bilgi vermelerini istedi.

ingilterede--bu-gun-yapilan-irkcilik-karsiti--gosterilerde-kan-akti

İNGİLTERE'DE BU GÜN YAPILAN IRKÇILIK KARŞITI GÖSTERİLERDE KAN AKTI

İngiltere'de bir kasabadaki ırkçılık karşıtı gösterilerin düzenlendiği parkta saldırı oldu.saldırı sonucu çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtildi.

kovid-19a-karsi-ilk-yerli-sentez-ilac

Kovid-19'a karşı "ilk yerli sentez ilaç"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve ''TÜBİTAK Covid-19 Türkiye Platformu'' çatısı altındaki bilim insanları tarafından Kovid-19'a karşı geliştirilen ilk yerli sentez ilaç görücüye çıktı

tavandan-ek-odemenin-kamuoyunda-adi-var-sahada-karsiligi-yok

TAVANDAN EK ÖDEMENİN KAMUOYUNDA ADI VAR, SAHADA KARŞILIĞI YOK

Tokat Sağlıksen Şube başkanı Suat MANTAR Sağlık Bakanlığınca açıklanan, ancak uygulamada sağlık çalışanları arasında ciddi ayrım yapılan Döner Sermayelerin Tavandan ödenmesi uygulaması ile ilgili basın açıklaması yaptı.