canlı yayın
rektor-karabuluttan-ogretmenler-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Kutsal olduğu kadar sorumluluğu da ağır bir mesleği icra ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgi ve şefkat ile yoğurarak yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin günlerini en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

rektor-karabuluttan-10-kasim-ataturku-anma-mesaji

Rektör Karabulut’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Rektör Karabulut’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

rektor-karabuluttan-cumhuriyet-bayrami-mesaji

Rektör Karabulut’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet korunacak, yaşatılacak ve kuruluş ruhu hep canlı kalacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyoruz” dedi.

rektor-karabuluttan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “İhanetleri unutmayalım, ihanetleri unutturmayalım, çünkü unutulan ihanetler her zaman tekrarlanır.” dedi.

rektor-karabuluttan-19-mayis-mesaji

Rektör Karabulut’tan 19 Mayıs mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Aysun Bay Karabulut, “Gençliğimiz; 19 Mayıs 1919 ruhuna sahip çıkmakta ve diri tutmaktadır.” dedi. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti;

rektor-karabuluttan-ramazan-ayi-mesaji

Rektör Karabulut’tan Ramazan ayı mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Ramazan ayın nedeniyle yayınladığı mesajında Ramazan ayının, İslâm âlemine ve dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “İçinde yaşadığımız bu zor dönemde oruç ibadetinin bize sunacağı kazanımlar, Koronavirüs ile mücadele noktasında başarı düzeyinin en üst düzeye çıkmasına da imkân sağlayacaktır.” dedi.

rektor-karabuluttan-fendoglu-mesaji

Rektör Karabulut’tan Fendoğlu mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya eski milletvekili ve dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun 17 Nisan 1977 tarihinde bombalı sukaste uğramışını yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

malatya-turgut-ozal-universitesi-rektoru-karabuluttan-ozali-anma-mesaj

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Karabulut’tan Özal’ı anma mesaj

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın Vefatının 27. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Özal; halkın beklentilerinin ve özlemlerinin karşılık bulduğu bir liderdi.” dedi. Rektör Prof. Dr. Karabulut, Turgut Özal ismini Malatya’da üniversite kurularak ölümsüzleştirilmesi konusunda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkür ettiğini bildirdi.