canlı yayın
-kanun-ve-kararname-tanimayan-rektor

KANUN ve KARARNAME TANIMAYAN REKTÖR

TOGÜ Rektörü Prof. Dr.Bünyamin Şahin’e Diyoruz ki ! * Yayımlamış olduğumuz haberde Cumhurbaşkanlığı 3 Nisan 2020 tarih ve 2368 karar kararnamesi ve T.C. TOKAT IDARE MAHKEMESI ESAS NO : 2020/954 KARAR NO: 2021/813 mahkeme kararını yok hükmünde görerek ayırımcılık yaptığınızdan kamuyu zarara uğratma yolunda olduğunuzu belirtmiştik. Ayrıca yasal olmayan TEKZİP metnini yayınlama talebinizi elimizdeki belge bilgi ve kararlar ve TEKZİP açıklamanızda sorularımızın doğruluğunu belgelediğiniz için TEKZİP METNİNİZİ YAYINLAMIYORUZ.

-tokat-togu--rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

Tokat TOGÜ Rektörü Kamuyu Zarara Uğratıyor

Karara Uymayan GOP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Kamuyu Üçyüzbin TL Zarara Uğratıyor Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok hükmünde gören GOP Üniversitesi Rektörü Şahin, kamuyu 300 Bin TL zarar uğratma yolunda.

tokat-gop-universitesi-rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAMUYU ZARARA UĞRATIYOR

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ceylan, “TOGÜ verdiği yanlış kararla hem öğretmenin hak edişini hem de 2.500 TL mahkeme masraflarını ödemek zorunda. Bu devletin imkânlarının heba edilmemesi gerekir.

kamu-universite-sanayi-isbirligi-toplantisi-yapildi

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Taşra Teşkilatı Yönetmeliğine istinaden Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu’nun 2020 Aralık ayı toplantısı Valimiz Davut GÜL başkanlığında videokonferans yöntemi ile yapıldı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

gurkan-sehri-imar-ederken-kamu-yatirimlari-da-yapiyoruz

GÜRKAN: ŞEHRİ İMAR EDERKEN KAMU YATIRIMLARI DA YAPIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde Altay Kışlası içerisine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan kışla, yatakhane, misafirhane, kafeterya gibi sosyal tesislerin temel atma töreni düzenlendi.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ceylan-ogretmen-ve-veli-arastirmamizi-kamuoyuyla-paylasiyoruz

Ceylan, Öğretmen ve Veli Araştırmamızı Kamuoyuyla Paylaşıyoruz.

Başkan Ceylan, “Bu çalışmayla amacımız, temel sorun alanlarına işaret etmek, okulların daha güvenli bir şekilde açılmasını sağlama noktasında çözüm önerileri sunmaktır”

tavandan-ek-odemenin-kamuoyunda-adi-var-sahada-karsiligi-yok

TAVANDAN EK ÖDEMENİN KAMUOYUNDA ADI VAR, SAHADA KARŞILIĞI YOK

Tokat Sağlıksen Şube başkanı Suat MANTAR Sağlık Bakanlığınca açıklanan, ancak uygulamada sağlık çalışanları arasında ciddi ayrım yapılan Döner Sermayelerin Tavandan ödenmesi uygulaması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

battalgazi-belediyesinden-kamu-kuruluslarina-el-dezenfektani-unitesi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KAMU KURULUŞLARINA EL DEZENFEKTANI ÜNİTESİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (KOVID-19) salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutan Battalgazi Belediyesi, talepte Malatya’daki kamu kurum kuruluşlarına dezenfektan ünitesi kurdu.

kamu-calisanlarina-kiyafet-serbestligi-getirildi

KAMU ÇALIŞANLARINA KIYAFET SERBESTLİĞİ GETİRİLDİ.

Antalya Valiliği tarafından yayınlanan genelgede, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerini çok fazla esnetmemek suretiyle kıyafet serbestliği getirildi!

belediyeler-kamu-yararina-degil-zararina-calisiyor

Belediyeler kamu yararına değil zararına çalışıyor

Ekonomik olarak darboğaza giren firmalara zulüm bitmiyor. Firmaların alacaklarını tahsil etmesinin önüne geçmek için belediyenin parası haciz işlemi uygulanamayan ‘kamu yararına hesaplarda’ tutuluyor. Bu yüzden hem binlerce insana işveren firmalar batırılıyor, hem de ödemeler zamanında yapılmadığı için devlete yüklü bir faiz faturası çıkarılıyor.

kamu-basdenetcisi-malkoc-malatya-valiligini-ziyaret-etti

Kamu Başdenetçisi Malkoç Malatya Valiliğini Ziyaret Etti

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem nedeniyle incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya geldi.

kamu-arastirmalari-vakfi-baskani-ulvi-sarandan-baskan-gurkana-ziyaret

KAMU ARAŞTIRMALARI VAKFI BAŞKANI ULVİ SARAN’DAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Malatya eski valilerinden Kamu Araştırmaları Vakfı (KAV) Başkanı Prof. Dr. Ulvi Saran Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

gerekirse-askeri-kamuflaj-da-giyeriz

Gerekirse Askeri Kamuflaj da Giyeriz.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, Eğitim-Bir-Sen ve Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi başkan ve yardımcıları ile birlikte Suriye sınırında görev yapan askeri personel, emniyet ve sağlık personelleri ve diğer kamu çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.

kamuda-sozlesmelilik-bitmeli-aileler-birlesmeli

Kamuda Sözleşmelilik Bitmeli, Aileler Birleşmeli

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, istihdamda güçlük çekilen bölgelerde görev yapan sözleşmeli kamu görevlileriyle Eğitim-Bir-Sen genel merkezinde bir araya geldi. Yalçın, görüşmede gerçekleştirdiği konuşmasında, “Kamuda sözleşmelilik bitmeli, aileler birleşmeli. Sözleşmeli istihdama başvurulduğu tarihten bu yana kamuda keşmekeş bir durum var. İçinden çıkılamayan bir durum söz konus