canlı yayın
pkk-kampinda-olen-kisiye-taziye-cadiri-kurdu

PKK Kampında Ölen Kişiye Taziye Çadırı Kurdu

Malatya Valisi Hulusi Şahin tarafından Yazıhan belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün, PKK kampında ölen terörist için İlçe sınırları içerisinde çadır kurulması ile ilgili yasal işlem başlattı mı?

baskan-guderden-kampanyaya-destek-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN KAMPANYAYA DESTEK ZİYARET

Kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin başlattığı "Kan ver hayat kurtar" çağrısına sessiz kalmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘İyilik kanımızda var’ diyerek destek ziyaretinde bulundu.

yesilyurtta-onleminizi-alin-saglikli-kalin-kampanyasi-baslatild

YEŞİLYURT’TA ‘ÖNLEMİNİZİ ALIN SAĞLIKLI KALIN’ KAMPANYASI BAŞLATILD

“Önlemlerimizi Alalım, Sağlığımızı Riske Atmayalım” Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle pandemi salgınına karşı toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla bir hafta sürecek olan ‘Önleminizi Alın Sağlıklı Kalın’ temalı kampanya başlattı.Malatya’nın muhtelif bölgelerini ziyaret edecek olan personeller, canlı ‘Virüs Maskot’ eşliğinde esnaflara ve vatandaşlara maske ve bilgilendirici broşürler dağıtacaklar.

sadikoglunun-baslattigi-kampanya-turkiyenin-gundemi-oldu

Sadıkoğlu’nun başlattığı kampanya Türkiye’nin gündemi oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye gündemine gelen “Gün Birlik Günü, Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası kapsamında esnafları ziyaret eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Böylesine önemli bir farkındalığın öncüsü olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

bir-tablet-bagisla-egitimin-kalbine-dokun-kampanyasinda-1-etap-tablet-dagitim-kura-cekimi-yapildi

‘BİR TABLET BAĞIŞLA EĞİTİMİN KALBİNE DOKUN’ KAMPANYASINDA 1. ETAP TABLET DAĞITIM KURA ÇEKİMİ YAPILDI

“Tabletlerimizden 400’ünü Öğrencilerimize, 100’ünü EBA Destek Noktalarına Gönderiyoruz” Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği ‘Bir Tablet Bağışla, Eğitimin Kalbine Dokun’ temalı Tablet Bağış Kampanyası’nda 1.Etap Tablet Dağıtım Kura çekilişi yapıldı. Belirlenen kriterlere uygun gösterdikleri tespit edilerek kayıt altına alınan 1.535 öğrenciden 400’üne tabletleri gönderilecek.

baskan-guderden-kan-bagisi-kampanyasina-destek

BAŞKAN GÜDER’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni tip korona virüsle mücadelesi sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği’nin başlattığı ‘Kan ver hayat kurtar’ etkinliğine destek ziyaretinde bulundu. Yeni tip korona virüsle mücadelesi sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği’nin başlattığı "Kan ver hayat kurtar" çağrısına Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de ‘İyilik kanımızda var’ diyerek destek verdi. Kan bağışına katkıda bulunmak ve sosyal sorumluluğu arttırmak amacıyla başlatılan bir günlük kampanyaya katılan Başkan Güder, kan bağışının önemine vurgu yaparak, kan bağışının hayat kurtardığının altını çizdi. 50 ünite kan bağışının toplandığı etkinliğe destek veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ve bazı Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

chp-malatya-il-baskanliginin-izmire-destek-kampanyasi

CHP Malatya İl Başkanlığı'nın İzmir'e Destek Kampanyası.

İzmir'in yaşamış olduğu 6.6'lık depremin ardından CHP Malatya İl Başkanlığı depremzedelere yardım çağrısında bulundu.

yesilyurt-belediyesi-izmirde-ki-depremzedeler-icin-yardim-kampanyasi-baslatti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İZMİR’DE Kİ DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

“İzmir İçin Tek Yürek Olalım” Yeşilyurt Belediyesi, 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Hayırseverler tarafından bağışlanacak nakdi yardımların yanı sıra gıda ve battaniye yardımlarından oluşacak yardım tırı 5 Kasım Perşembe günü saat 12:00’de İzmir’e hareket edecek.

bir-tablet-bagisla-egitimin-kalbine-dokun-kampanyasi-icin-19-ekimde-canli-yayin-yapilacak

‘BİR TABLET BAĞIŞLA EĞİTİMİN KALBİNE DOKUN’ KAMPANYASI İÇİN 19 EKİM’DE CANLI YAYIN YAPILACAK

“Hayırseverlerimizin Destekleriyle İhtiyaç Sahibi Çocuklarımızın Yüzünü Güldüreceğiz” Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin katkı sağladığı ‘Bir Tablet Bağışla, Eğitimin Kalbine Dokun’ kampanyası için 19 Ekim Pazartesi günü saat 21:00’de canlı yayın yapılacak.

mhpden-askida-ekmek-kampanyasi

MHP'den Askıda Ekmek Kampanyası

Milliyetçi hareket Partisi teşkilatları, Türkiye genelinde "Askıda Ekmek Kampanyası" başlattı.

yesilyurtta-ihtiyac-sahibi-ogrenciler-icin-tablet-bagisi-kampanyasi-baslatildi

YEŞİLYURT’TA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

“Bir Tablet Bağışla Eğitimin Kalbine Dokun” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet bağış kampanyası başlattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, projeye 200 tablet bağışında bulunduklarını açıkladı

kayseri-sekerde-kampanya-coskusu-basladi

KAYSERİ ŞEKER'DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI

KAYSERİ ŞEKER’DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI 66. PANCAR ALIM KAMPANYASI DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI BAKAN ÖZHASEKİ, “KAYSERİ ŞEKER BİNLERCE İNSANIN EKMEK KAPISIDIR” BÜYÜKKILIÇ, “BİZLERE DE YAKIŞAN SAHİP ÇIKMAK VE DESTEK OLMAKTIR” BAŞKAN AKAY, “KAYSERİ ŞEKER GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BÜYÜYOR”

bogazazliyan-sekerde-kampanyanin-ilk-adimi-atildi

BOĞAZAZLIYAN ŞEKER’DE KAMPANYANIN İLK ADIMI ATILDI

KİREÇ OCAĞI DUALAR EŞLİĞİNDE ATEŞLENDİ. Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın 18 Eylül 2020 tarihinde başlatacağı 14. Pancar Alım Kampanyası’nın ilk adımı olan Kireç Ocağı, kesilen kurbanın ardından dualar eşliğinde ateşlendi.

baskan-cinar-yesilyurt-belediyespor-kampini-ziyaret-edip-basarilar-diledi

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR KAMPINI ZİYARET EDİP, BAŞARILAR DİLEDİ

“Başarılı Bir Sezon İçin Kenetlendik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ankara’da kampa giren Yeşilyurt Belediyespor’un teknik heyeti ve futbolcularına moral ziyaretinde bulunup, yeni sezon için başarı dileklerini paylaştı.