canlı yayın
ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

yesilyurt-belediyesinin-sosyal-tesisleri-hijyenik-ortamlarda-kaliteli-hizmet-sunuyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN SOSYAL TESİSLERİ HİJYENİK ORTAMLARDA KALİTELİ HİZMET SUNUYOR

“Sosyal Tesislerimiz, Hizmet Sektörüne Farklı Bir Vizyon Kazandırdı” Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşilyurt İŞGEM İnşaat Lmt.Şirketi tarafından Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde işletilen sosyal tesisler, 1 Haziran’da hayata geçirilen normalleşme süreciyle birlikte kapılarını yeniden vatandaşlara açarken, hijyenik ortamlarda sunulan kaliteli hizmetler nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı.

yesilyurt-belediyesi-ilcenin-dort-bir-tarafina-kaliteli-yol-hizmetleri-ulastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINA KALİTELİ YOL HİZMETLERİ ULAŞTIRIYOR

"Ulaşım Ağımızdaki Yüksek Konfor, Ayrıcalıklı Yaşam Koşullarının Göstergesidir" Şahnahan mahallesindeki yol açma, genişletme ve yol bakım hizmetlerini yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin ulaşım ağında yakaladığı yüksek standart ve konfor, ayrıcalıklı yaşam koşullarının açık bir göstergesidir. Yeşilyurt’un her noktasına ulaşımı kolaylaştırmak, araç ve yaya trafiğini daha akıcı ve güvenli hale getirmek ve alternatif yol güzergâhları açarak trafiği rahatlatmak için 7/24 çalışıyoruz.” diye konuştu.

yesilyurtumuza-degerli-ve-kaliteli-bir-eser-daha-kazandirdik

Yeşilyurt’umuza Değerli ve Kaliteli Bir Eser Daha Kazandırdık

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesindeki ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamlandığımız ve 27 Ocak’ta satışa çıkartılacak olan Yeşiltepe’de ki evlerimiz ve ticaret alanlarımız gerek iç ve dış tasarımları, gerekse de sosyal yaşam alanları ve çevre düzenlemesiyle Yeşilyurt’umuzun mimari yapısı ve görsel zenginliğine değer katmaktadır.

kaliteli-fan-icin-kaliteli-tohumid

Kaliteli Fan İçin Kaliteli Tohumid

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) kaliteli fidanlar kaliteli tohumlardan üretilir prensibi ile üstün vasıflı ağaçlardan oluşan tohum meşçereleri ve tohum bahçelerinden tohum üretimi yapıyor.