canlı yayın

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

ulkucu-sehitler-yurdumuzu-alcaklara-ugratmayan-kahramanlardir

Ülkücü şehitler yurdumuzu alçaklara uğratmayan kahramanlardır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü şehitlerin yurdumuzu alçaklara uğratmayan kahramanlar olduğunu söyledi.

vali-barus-pandemi-kahramanlari-hemsirelerin-gununu-kutladi

Vali Baruş Pandemi Kahramanları Hemşirelerin Gününü Kutladı

Vali Aydın Baruş, 12 Mayıs Hemşireler Günü olması dolayısıyla ilimizde bulunan hastaneleri ziyaret ederek burada görev yapan hemşirelerin “Hemşireler Günü”nü kutladı.

kahraman-mehmetcige-mektup

KAHRAMAN MEHMETÇİĞE MEKTUP

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki kurslara katılan öğrenciler, Bahar Kalkanı kapsamında İdlib’de kahramanca mücadele yürüten Mehmetçiğimize destek mektupları yazdılar.

kahramanmarasa-idlibten-3-sehit-haberi

Kahramanmaraş'a İdlib'ten 3. Şehit Haberi

Türkiye İdlib'te yapılan hain saldırı sonucunda yasa boğuldu. Birçok ilimize şehit ateşi düşerken Kahramanmaraş'a 3. şehit haberi geldi.

baskan-cinardan-sehit-dusen-kahraman-mehmetciklerimiz-icin-bassagligi-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI;

“Birlik Ve Beraberlik Ruhuyla Hareket Edip, Vatanımıza Ve Milletimize Sahip Çıkacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Suriye’nin İdlip kentinde rejim güçleri tarafından gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen 33 Kahraman Mehmetçiğimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

malatyada-ikamet-eden-kahramanmaraslilar-100-kurtulus-yildonumlerini-coskuyla-kutladi

Malatya’da İkamet Eden Kahramanmaraşlılar 100. Kurtuluş Yıldönümlerini Coşkuyla Kutladı

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Kavaklıbağ Mahallesi Göktuğ Sokak Manolya apartmanında faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneğinde her ayın belirli bir gününde Geleneksel olarak dernek yönetimi, üyeleriyle bir araya gelerek çiğköfte ikramıyla etkinlik düzenleniyordu.

yesilyurt-belediyesinin-super-kahramanlari-porgada-mahsur-kalan-ogretmenleri-kurtardi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN ‘SÜPER KAHRAMANLARI’ PORGA’DA MAHSUR KALAN ÖĞRETMENLERİ KURTARDI

Öğretmenlerin Sağlık Durumları Yerinde, Yol Trafiğe Açıldı Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Porga mahallesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle oluşan çığ düşmesi sonucunda yolda mahsur kalan Şehit Şükrü Ulutaş İlköğretim Okulu Müdürü Hayrettin Öztürk ile öğretmenlerin içinde bulunduğu servisi kurtardı.

malatyali-kahraman-gazilere-ziyaret

Malatyalı Kahraman Gazilere Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı ve Dernek yönetimi olarak bir taıim ziyaretlerde bulundular.

super-kahramanlar-cocuklarla-kartopu-oynadi

Süper Kahramanlar, Çocuklarla Kartopu Oynadı

Yeşilyurt’un tüm bölgelerinde temizlik hizmetlerini 7/24 sürdüren, kar yağışıyla birlikte de gece gündüz demeden büyük bir özveri ve gayretle sahada çalışan Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü personelleri, bir yandan çalışırken diğer taraftan da çocuklarla birlikte kartopu oynamanın keyfini çıkarttı. SÜPER KAHRAMANLAR, ÖZVERİ VE GAYRETLİ ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

27-donem-tbmm-baskani-kahraman-malatyada

27. Dönem (TBMM) Başkanı Kahraman Malatya’da

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından düzenlenen "Fahri Doktora Tevdi Töreni” Birlik Vakfı Malatya Şubesi’nin katkılarıyla Hekimhan ilçesinde yapılan yükseköğretim yurdunun açılış töreni, İsmail Kahraman Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu açılış töreni, Birlik Vakfı Malatya Şube Binası Açılış töreni ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi.

islam-ulkeleri-akademisyenler-birligi-kahraman-askerlerimizin-yanindayiz

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği 'Kahraman Askerlerimizin Yanındayız'

Asırlardır insanlık değerlerine saygılı olan, dünyanın huzur ve güvenliği için zorluklara göğüs gererek özverili çalışmalar yapan, İslam medeniyetinin en önemli hizmetkarı olan Türk Milleti, en son kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile de bu çalışmalarına devam etmektedir.

yesilyurtta-kahraman-mehmetcigimiz-icin-fetih-suresi-okundu-dua-edildi

YEŞİLYURT’TA KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZ İÇİN FETİH SURESİ OKUNDU, DUA EDİLDİ

“Dualarımız, Yüreğimiz ve Kalbimizle Mehmetçiğimizin Yanındayız” Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek adına Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ‘Barış Pınarı Harekâtı’ operasyonuna katılan kahraman Mehmetçiklerimiz için Yeşilyurt Merkezi-i Kebir Cami’inde kılınan sabah namazının ardından fetih suresi okunup dualar edildi.

millet-serefi-onuru-bagimsizligi-ezani-bayragi-ve-vatani-icin-mucadele-eden-kahramanlari-asla-unutamaz--vali-aydin-barus-15-temmuz-darbe-kalki

Millet, Şerefi, Onuru, Bağımsızlığı, Ezanı, Bayrağı ve Vatanı İçin Mücadele Eden Kahramanları Asla Unutamaz Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz darbe kalkı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi

canakkale-zaferi-dunyada-esi-benzeri-olmayan-bir-kahramanlik-destanidir

“Çanakkale Zaferi Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Bir Kahramanlık Destanıdır”

Yeşilyurt Belediyesinin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104.Yıldönümü nedeniyle Banazı Kültür ve Sanat Korosu ile ortaklaşa düzenlediği, İnönü Üniversitesi Mehteran Takımının katkı sağladığı ‘Çanakkale Destanı’ konserinde seslendirilen kahramanlık türküleri ve ağıtlar duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

sahte-tokat-kahramani-bay-baskan4

SAHTE TOKAT KAHRAMANI BAY BAŞKAN...4

Önüne her gelene iftira, yalan – dolan yaptıktan sonra, susmanın bedeli neydi sahi Çarkçı Kemal… 4 bin mi, 3 bin 500 olmaz mı?

-sahte-tokat-kahramani-bay-baskan-3

Sahte Tokat Kahramanı Bay Başkan.. 3

Yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırdığı iddia edilen Tokat Valiliği, Usulsüzlük ve yolsuzluk yapıldığı iddia edilen G.O.P Ü. Rektörlüğü, Spor kulüp yöneticileri, işadamları, bürokratlar, gazeteciler ve oda temsilcileri.