canlı yayın
kuluncak-evleri-b-blok-projesi-tamamlanmak-uzere

KULUNCAK EVLERİ B BLOK PROJESİ TAMAMLANMAK ÜZERE

KULUNCAK EVLERİ B BLOK PROJESİ TAMAMLANMAK ÜZERE Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ Kuluncak Evleri B Blok Projemiz tamamlanmak üzere. Kuluncak Belediyesi olarak her alanda en güzel hizmetleri halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.

kuluncak-belediyemizden-kan-bagisina-destek

Kuluncak Belediyemizden Kan Bağışına Destek

Kuluncak Belediye Başkanımız Sn. Erhan CENGİZ

kuluncak-belediye-baskani-erhan-cengizin-30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANI ERHAN CENGİZ'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin en şanlı günlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkanımız Erhan CENGİZ; “Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin Ordusuyla bütünleştiği, ayağındaki çarığı, torbasındaki azığı paylaştığı, gözünü kırpmadan canını vatanı uğruna feda ettiği bir mücadelenin sonucudur. Bu zaferle şanlı bayrağımız masmavi göğümüzde dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da asla esaret altında kalmamıştır.

kuluncak-ilcemiz-yenilenmeye-devam-ediyor

Kuluncak İlçemiz Yenilenmeye Devam Ediyor...

Kuluncak ilçemizde değişim zamanı Son dönemlerde önemli maden yatakları ile gündeme gelen Malatya’nın Kuluncak ilçesinde, ilçe merkezinin de değişim dönüşümü sürüyor. Belediye Başkanımız Erhan Cengiz, geleceği parlak olan ilçeyi yapacakları hizmetler ile yatırımcılarında gözdesi bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

mhp-kuluncakta-kilic-guven-tazeledi

MHP KUluncak'ta Kılıç Güven Tazeledi

İstiklâl için birlik,İstikbal için dirlik Kuluncak İlöe kongresi gerçekleştirildi.

kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-in-mahalle-ziyaretleri-devam-ediyor

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ‘ İN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Alvar, Bicir ve Aşağı Selimli mahallelerini ziyaret etti.Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi. Başkan CENGİZ katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışından ödün vermeden, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlere devam ettiklerini ifade ederek, “Modern, katılımcı, şeffaf, yerinde yönetim anlayışımızla Kuluncak İlçemiz’i tüm alanlar da büyüterek gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek adına çaba sarf ediyoruz.

kuluncak-belediye-baskani-cengiz-esnaflarimiz-ekonominin-mihenk-tasidir

Kuluncak Belediye Başkanı Cengiz: 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

Mahalli Pazar Esnaflarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Erhan Cengiz , 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

sulama-kanallari-kuluncak-ilcesinde-2-bin-600-dekar-tarim-arazisine-hayat-verecek

SULAMA KANALLARI KULUNCAK İLÇESİNDE 2 BİN 600 DEKAR TARIM ARAZİSİNE HAYAT VERECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü DAP ile ortak yürütülen projeler kapsamında Kuluncak İlçesi Kaynarca Mahallesine açık sistem sulama kanalı inşa ediyor.

malatya-buyuksehir-ve-kuluncak-belediyesince-asfalt-calismalari-havalarin-duzelmesiyle-basladi

Malatya Büyükşehir ve Kuluncak Belediyesince asfalt çalışmaları havaların düzelmesiyle başladı.

Başkan CENGİZ İlçemize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızla ilçemiz temiz, modern sokaklara ve konforlu yollara kavuşacak.

kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-idlib-sehitlerine-bassagligi-mesaji

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ İdlib Şehitlerine Başsağlığı Mesajı

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Türk Milletinin özgürlüğü ve bağımsızlığına yönelik gerçekleşen hain saldırılara karşı millet olarak her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

kuluncak-belediye-baskani-erhan-cengiz-uc-aylar-ve-regaip-kandili-mesaji

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Perşembe gününü Cuma'ya bağlayan gece, bu manevi mevsime girişimizin habercisi olan Regaib Gecesini idrak edeceğiz.

-kuluncak-ilce-entegre-devlet-hastanesi-acildi

KULUNCAK İLÇE ENTEGRE DEVLET HASTANESİ AÇILDI

26 Ara 2019 Per 16:35 tarihinde KULUNCAK BELEDİYESİ şunu yazdı: Malatya Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Vefatının 83’ncü yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andıklarını belirterek bir mesaj yayınladı. Başkan Cengiz mesajında; Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin başarısında şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar şiirleri, yazıları ve vaazlarıyla milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa ederek, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılamış, istiklal ruhunun iliklerimize kadar işlemesini sağlamış şair ve ilim adamlarının da büyük bir katkısı vardır.

kuluncak-belediyesi-araclarimizla-sahada-karla-mucadele-calismalarimiz-suruyor

Kuluncak Belediyesi Araçlarımızla sahada karla mücadele çalışmalarımız sürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarını açma çalışması devam ediyor. Kuluncak Belediyesi kar yağışı sonrası KARLA mücadele çalışmalarına başladı.

baskan-gurkan-kuluncaki-ziyaret-etti

Başkan Gürkan Kuluncak’ı ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceleyip, çeşitli ziyaretlerde bulunup, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

baskan-avsardan-kuluncaka-ziyaret

Başkan Avşar’dan Kuluncak’a Ziyaret

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı MHP Kuluncak Belediye Başkanı olan Erhan Cengiz’i ziyaret eden MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Kuluncak için yapabilecekleri projelerini hayata geçirmesi için bilgi alışverişinde bulundular