canlı yayın
malatyada-korona-virus-covid-19-denetimleri-yapildi

Malatya’da Korona Virüs (Covid-19) Denetimleri Yapıldı

Malatya’da Koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını engellemek, vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla alınan önlem ve tedbirlere riayet edilip edilmediğini kontrol etmek amacıyla Korona virüs (Covid-19) denetimleri yapılarak Fuzuli caddesindeki esnaf ve vatandaşlar maske, hijyen ve mesafe konularında uyarıldı.

korona-virusu-yenen-baskan-guder-goreve-basladi

KORONA VİRÜSÜ YENEN BAŞKAN GÜDER GÖREVE BAŞLADI

Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantina sürecinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, korona virüs tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde görevinin başına döndü. Başkan Güder, “Korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Alacağımız tedbirlerle bu illetten hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

koronadan-olen-kisi-7-saattir-defnedilmeyi-bekliyor

Koronadan Ölen Kişi 7 Saattir Defnedilmeyi Bekliyor

Malatya Akçadağ Büyükçimiş Mahallesi'nde saat 11.00 de vefat eden Bektaş Kaya isimli vatandaş 7 saattir defnedilmeyi bekliyor. Kaya'nın cenazesi akşam 18.30 itibariyle halen defnedilmedi.

duzeltme-keskin-ahilik-yasatilsaydi-koronavirus-icin-polisiye-tedbir-almaya-gerek-kalmazdi

Düzeltme Keskin; “Ahilik yaşatılsaydı koronavirüs için polisiye tedbir almaya gerek kalmazdı”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ahilik toplumsal yapı içerisinde eğitsel, kültürel, mesleki, ahlaki ve dini birçok alanda işlev gösteren önemli bir teşkilatlanma konumundadır. O nedenle Avrupa Birliği kriterleri yerine Anadolu kriteri olan Ahilik kriterleri resmi kurumlarda ve toplumda ön plana çıkartılmalı” dedi.

6-eylul-koronavirus-tablosu

6 Eylül koronavirüs tablosu!

Sağlık Bakanlığı tarafından 6 Eylül koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

vali-barus-korona-virus-ile-ilgili-alinan-tedbir-ve-kararlarin-uygulamalarini-denetledi

Vali Baruş, Korona Virüs İle İlgili Alınan Tedbir ve Kararların Uygulamalarını Denetledi

Vali Aydın Baruş, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve korona virüs salgınının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirlerin ve kararların uygulamalarını denetledi.

koronavirus-okullarada-sicradi

Koronavirüs okullarada sıçradı

Eğitim Sen'in yaptığı açıklamaya göre Malatya'da 9 okulda koronavirüs çıktı

24082020-korona-gunlugu

24.08.2020 korona günlüğü

Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

yesilyurt-belediyesi-koronavirus-salginiyla-mucadelede-seferberlik-ilan-etti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS SALGINIYLA MÜCADELEDE SEFERBERLİK İLAN ETTİ

“Kurallara Uyduğumuz Takdirde Sağlıklı Yarınlara Kavuşabiliriz” Dünya üzerinde etkili olan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi hastalığı olarak kabul edilen COVİD-19’un Türkiye’de ilk görüldüğü andan itibaren önlemler almaya başlayan Yeşilyurt Belediyesi, Malatya’da artan vaka artışlarıyla birlikte ilçe genelinde tam anlamıyla koronavirüs seferberliği ilan etti.

malatya-il-merkezinde-korona-virus-denetimi-gerceklestirildi

Malatya İl Merkezinde Korona Virüs Denetimi Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığının 81 ile korona virüs genelgesi göndermesinin ardından Vali Aydın Baruş, koordinesinde Malatya il merkezinde korona virüs denetimi gerçekleştirildi.

maski-koronavirusle-mucadeleyi-en-ust-seviyeye-cikardi

MASKİ, KORONAVİRÜSLE MÜCADELEYİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde daha sağlıklı ve temiz içme suyunun kullanımı ve abonelere ulaşımı konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle koronavirüs salgınıyla mücadele için içme suyu depolarının temizliği yoğun olarak gerçekleştiriliyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatya merkez ve tüm ilçelerinde içme suyu depoları ile içme suyu terfi merkezlerinin temizlik bakım ve onarımlarını aralıksız devam ettiriyor. Vatandaşa daha sağlıklı içme suyu temini adına düzenli olarak depo temizliklerinin yanı sıra çevre düzenlemeleri de yapılıyo

ilcemizde-koronavirus-denetlemesi-yapildi

İLÇEMİZDE KORONAVİRÜS DENETLEMESİ YAPILDI

Denetlemeler sırasında Kaymakam Mustafa Dilekli, Belediye Başkan v. Hüseyin Akşahin ve beraberindekiler ilçe merkezinde esnafa ve vatandaşlara sosyal mesafe, hijyen ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

bakan-koca-koronaviruste-son-rakamlari-paylasti

Bakan Koca, koronavirüste son rakamları paylaştı!

Bakan Koca, koronavirüste son rakamları paylaştı! Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 19 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin747'e yükseldi.

keskin-bayram-yolculugunda-hem-trafik-kurallarina-uyalim-hem-de-koronavirus-tedbirlerine-uyalim

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım"

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım" TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle tatile çıkacak olan vatandaşlarla sürücüleri uyararak, "Kurban Bayramı'nda kurban olmak istemiyorsanız, trafik kurallarına uyun." uyarısında bulundu.

korkutan-aciklama-koronavirusu-unutturan-sicaklik-vaka-sayilarini-artiracak

Korkutan açıklama! Koronavirüsü unutturan sıcaklık vaka sayılarını artıracak

DHA'nın haberine göre, sosyal mesafe ve maske kuralına uymadıkları gözlenen tatilcilerin çevreye attığı maskeler dikkat çekti. Sahilde vatandaşların büyük kısmı iç içe oturup güneşlenirken, denize girenlerin çoğunlukla çocuk olduğu gözlendi. Uzmanların tüm uyarılarına rağmen maske takmayanlar, güneş izini bahane etti.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

07072020-korona-virus-tablosu

07.07.2020 KORONA VİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1053 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu,

1906-2020-korona-virus-tablosu

19.06. 2020 KORONA VİRÜS TABLOSU

19 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

vali-barus-koronavirus-durumunu-ve-2020-kayisi-rekoltesini-acikladi

Vali Baruş, Koronavirüs Durumunu ve 2020 Kayısı Rekoltesini Açıkladı

Vali Aydın Baruş, Valilik toplantı salonunda ilimizin Koronavirüs durumu ve 2020 yılı Kayısı rekoltesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.