AKP
AKP
chp-gaziantep-il-kadin-kollarindan-25-kasim-aciklamasi

CHP Gaziantep İl Kadın Kollarından 25 Kasım Açıklaması

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü Nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Şevran basın açıklaması gerçekleştirdi.

baskan-guder-ak-parti-battalgazi-genclik-kollarini-agirladi

BAŞKAN GÜDER, AK PARTİ BATTALGAZİ GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN GÜDER: “GENÇLİK KOLLARI SİYASETİN İLKOKULUDUR” AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “AK Parti siyasi bir okul gibidir. Gençlik kolları da bu okulun ilk ayağıdır” dedi.

ak-parti-kadin-kollarinda-devir-teslim-toreni

AK Parti Kadın Kollarında Devir Teslim Töreni

Sayın il başkanım Sayın Aynur Oğuzhan hanımefendiden sonra Malatya İl Kadın Kolları başkanlığını vekaleten yürüten Sayın kibar Aslan partimizin güçlü kadınları ve yol arkadaşlarım değerli basın mensupları milletimizin yüreği ile kurduğu, hamurunu yoğurdu kumaşını dokudu

chp-kadin-kollarinda-yeni-donem-basladi

CHP Kadın Kollarında Yeni Dönem Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il kadın kolları’nda yeni yönetim oluşturuldu. Yaklaşık on senedir CHP kadın kolları Başkanlığı görevini yürüten Güllü Tuncer bayrağı Nezahat Aydın’a devretti.

mhp-kadin-kollarindan-resim-sergisi

MHP KADIN KOLLARINDAN RESİM SERGİSİ

MHP KADIN KOLLARI İL BAŞKANI SELMA ÇİÇEK 26 ŞUBAT 1992'DE ERMENİ ÇETELERCE KATLEDİLEN 613 AZERBEYCAN TÜRK'Ü İÇİN SOYKAN PARKINDA RESİM SERGİSİ DÜZENLEDİ.